top of page
  • Vera

Synchroniciteit


Ik hou er van... Vanmorgen zat ik op de fiets richting mijn yogamat bij yollega Simone en passeerde de revue dat vandaag de eerste pilot van Breinbevrijding is gestart. En dat als je blijft denken wat je denkt, je blijft doen wat je doet, je leven dus ook hetzelfde zal blijven. Dat als je niet blij bent met het resultaat, je je denken en handelen kunt aanpassen omdat het anders blijft zoals het is. Je kunt niets veranderen aan de wereld om je heen en wel aan hoe jij de wereld van binnenuit ervaart.

Het was precies dat wat Simone vandaag benoemde...

Wat heerlijk als alles in flow loopt. Jouw flow, jouw stroom. En of dat nu opwaarts, ertegenin of mee is, maakt niet uit. Laat de interpretatie maar over aan anderen en go with your flow. Dan is alles stromend, verbonden, in sync. Ik hou er van...

Namasté,

Vera


8 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven
bottom of page