top of page
  • Foto van schrijverVera Develing

Herwaardering

Om maar met de deur in huis te vallen... mijn prijzen gaan na 8 april omhoog!

Je hebt het misschien al op de website zien staan, maar ik wil je toch nog even een moment, kans, mogelijkheid geven om te wennen. Daarom dat je tot en met 8 april kunt boeken voor de oude prijzen. We maken een afspraak in april of mei van dit jaar.


Waarom? Goede vraag!

Een sessie duurt bij mij al gauw twee uur. Het zijn zulke mooie, diepgaande, transformerende reizen vanuit liefde, vol aandacht, afgestemd op jouw en in het moment. Ik had niet meer het gevoel dat het in verhouding stond met wat ik ervoor vraag. En om jou nog beter van dienst te kunnen zijn, je nog meer te kunnen doorgeven, je nog meer in het licht te kunnen zetten, heb ik gevraagd wat te doen en het antwoord kwam heel helder door.


Alles is nu opgedeeld in Body - Mind - Soul. Het is mogelijk deze onderdelen te combineren. Dan maken we een nog langere reis en geef je jezelf nog meer liefde, tijd en aandacht cadeau! Wat dacht je bijvoorbeeld van een Ademsessie in combinatie met Access Bars. Of een Energetic Facelift in combinatie met een Lomi Lomi massage. Ik noem maar wat.


Lang verhaal kort... je bent van harte welkom een sessie te boeken voor de oude prijs tot en met 8 april en ik hoop je van harte in april en mei en ook daarna te mogen ontmoeten!


BODY: Massages (Lomi Lomi, Ayurvedisch of Energetic Facelift met Gezichtsmassage)

Oude prijs; €75

Nieuwe prijs:€100


Oude prijs: €85

Nieuwe prijs: €100


SOUL: Ademreis

Oude prijs: €65

Nieuwe prijs: €100 (combineer het nu met nog meer zoals orakelkaarten, klankschalen, EFT, Yoga Nidra... het is maar net wat nodig is voor jou en in het moment).Wil je combineren? Neem even contact met mij op voor de pijzen en de mogelijkheden.

Kijk ook op de desbetreffende pagina's voor meer informatie.


Als er vragen zijn, hoor ik het graag.

Liefdevolle en ontspannen groet, Vera


53 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

Comments

Rated 0 out of 5 stars.
No ratings yet

Add a rating
bottom of page