top of page

Bosbaden & Yoga

Ontdek jouw geheim naar geluk tijdens wandelen in het bos en tijdens yin yoga met yoga nidra.

Een heerlijk ontspannen combinatie om helemaal tot jezelf te komen en jouw geluk te vinden.

Shinrin-yoku is een Japans fenomeen dat zoveel als 'bosbaden' betekent. Het is meer dan een boswandeling. Het is alle zintuigen gebruiken om de natuur te beleven. Dit levert enorm veel ontspanning op en meer connectie met jezelf en jouw omgeving. Je kunt je voorstellen dat dit jouw gezondheid ten goede komt en dat is ook wat onderzoek laat zien: een goede boswandeling verlaagt onder andere je hartslag en bloeddruk, de productie van stresshormonen reduceren, je immuunsysteem verbetert en je gevoel van welzijn wordt vergroot.

Ikigai is een andere Japanse term die "je reden om te zijn" omhelst. Ikigai is een samenvoeging van de woorden ‘iki’, dat leven of levend betekent, en het woord ‘kai’ (spreek je uit als 'gai') dat staat voor waarde, effect, resultaat of nut. Door het hebben van een doel in je leven, ontvouwt vanzelf jouw pad. Het helpt je om naar de toekomst te blijven kijken, ook als het even moeilijker gaat. Jouw Ikigai bestaat uit de overlap van vier cirkels die vier vragen beantwoorden. Tijdens deze dag gaan we op zoek naar jouw antwoorden.

Ingrid (Coachingrid) neemt je mee op reis door het bos en we sluiten de dag af met een les yin yoga en yoga nidra door Vera (Connectyin) waarbij aarden, in jezelf thuiskomen, het hervinden van jouw geluk centraal staan.

 

Een waar cadeau aan jezelf om weer helemaal jij te zijn, jezelf op waarde te schatten en geen limiet te stellen aan het ervaren van geluk en gelukkig zijn.

Zondag 29 maart 2020

10-16u

Stationsweg 60, Ede bij Ahimsa Yoga

Investering in jezelf: €87 per persoon inclusief bosbaden met Ingrid, yoga met Vera (yin en lunch, thee en lekkers

Minimaal 4 en maximaal 12 personen.

bottom of page