top of page
Vera Develing
Vera Develing | Quantum Human Design Healer | Ede

Mijn naam is Vera (*1982, Ede) en via grote omwegen ben ik terug op mijn geboortegrond. Steeds als ik weer een reis heb gemaakt, vind ik weer mijn thuis in Ede. Blijkbaar heb ik hier nog iets te doen.

Jarenlang heb ik enorm veel spanning opgebouwd en toegelaten in mijn lichaam. Ik volgde de ene therapie na de andere. En ja, het hielp even, maar al snel kwamen de klachten terug. 

 

Toen ontdekte ik Yin Yoga. Vanaf dat moment kreeg ik en al wat ik had opgebouwd de kans te ontspannen. Het lukte om steeds dichter bij de wortel van de klachten komen. Het was het begin van het ontdekken van de oorzaak in plaats van symptoombestrijding. Yin Yoga helpt mij herinneren aan wie ik werkelijk ben en zo ontdekte ik mijn echte waarheid in mijzelf. Dit was wat ik nodig had en heb. Hier wilde en wil ik meer over leren.

De opgebouwde spanning van mijn extreem yange bestaan, uitte zich in de ene diagnose na de andere. Fibromyalgie, chronisch vermoeidheidssyndroom (CVS ook wel ME genoemd), enkele burn-outs, nekhernia's, depressie, carpaal tunnel syndroom en de ziekte van Lyme, versnelde schildklier... om er maar een paar te noemen. Termen als HSP, hoogbegaafd, hooggevoelig en hoogbewustzijn zijn mij zeker niet vreemd en maken dat mijn brein anders bekabeld is en ik de wereld anders beleef. 

 

Door te onderzoeken wat de achterliggende oorzaak van mijn pijn of last is, door te luisteren naar wat mijn lichaam te vertellen heeft, dit te omarmen en mijn eigen waarheid te geloven, ben ik nu zo goed als klachtenvrij. Iedere keer weer herinner ik mijzelf aan wat ik werkelijk ben. Voorbij aan alle klachten, voorbij de "modder," al het denken, verhalen, illusies, idéfixen en patronen is er bij iedereen een prachtige parel en heel veel potentie aanwezig.​ En ik wil heel graag en met veel liefde voor mijn parel zorgen. Mijn kracht zit juist in mijn intuïtie, gevoel en gevoeligheid. Dat was er van jongs af aan en daar ben ik weer bij thuisgekomen.

Gedurende de afgelopen jaren heb ik me kunnen ontdoen van verschillende overtuigingen, maskers, persona. Ik ben met 'mijn' als ook collectieve, voorouderlijke en vorige/paralelle levens trauma en uitdagingen aan de gang gegaan en leef nu mijn experiment. Al wat vastzit, wil gezien, gehoord en gevoeld worden. Het wil en kan dan weer in beweging zijn. 

In mijn toolbox zit heel veel om ook jou daar met liefde bij te kunnen ondersteunen:

Ademcoaching

Traumacoaching

Verschillende massages

Access Bars

Quantum Human Design

Kundalini Lichaamswerk - pagina volgt

... om er maar een paar te noemen. En ze hebben allemaal hetzelfde gemeen: Ze helpen je bij de Bron te komen en ze helpen herinneren aan wat je in werkelijkheid bent.

En dat is wat mij drijft: Mezelf steeds weer te herinneren aan die parel, aan de liefde, stilte en ontspanning in mij, die ik ben. Ik kies om licht te reizen, licht te zijn, om niet alles in mijn rugzak mee te sjouwen en eronder gebukt te gaan. Ik kies ervoor op te ruimen, bagage te herpakken en te herwaarderen om zo nog meer rust, stilte en ontspanning te ervaren.

Door de bron van stress te ontdekken, komt er ruimte voor De Bron. Dat gun ik jou ook!

Sterker nog, ik geloof dat het mogelijk is. Je bent van harte welkom en neem gerust contact op om te kijken of en wat we voor elkaar kunnen betekenen. Op zachte, liefdevolle en transformerende wijze voorbij aan pijn, trauma, overtuigingen, gedachten. Op weg naar meer liefde voor jezelf.

IMG_20170603_075736.jpg

Boek een Moment voor Jezelf

IMG_20180716_211958.jpg

GRATIS SESSIE

Opleidingen

In de Media

bottom of page