top of page
Vera Develing
20220622_202756.jpg

Mijn naam is Vera (*1982, Ede) en via grote omwegen ben ik terug op mijn geboortegrond. Steeds als ik weer een reis heb gemaakt, vind ik weer mijn thuis in Ede. Blijkbaar heb ik hier nog iets te doen.

Jarenlang heb ik enorm veel spanning opgebouwd en toegelaten in mijn lichaam. Ik volgde de ene therapie na de andere. En ja, het hielp even, maar al snel kwamen de klachten terug. 

 

Tot ik Yin Yoga ontdekte. Vanaf dat moment kreeg ik en al wat ik had opgebouwd de kans te ontspannen. Het lukte om steeds dichter bij de wortel van de klachten komen. Het was het begin van het ontdekken van de oorzaak in plaats van symptoombestrijding. Yin Yoga helpt mij herinneren aan wie ik werkelijk ben en zo ontdekte ik mijn echte waarheid in mijzelf. Dit was wat ik nodig had en heb. Hier wilde en wil ik meer over leren.

De opgebouwde spanning van mijn extreem yange bestaan, uitte zich in de ene diagnose na de andere. Fibromyalgie, chronisch vermoeidheidssyndroom (CVS ook wel ME genoemd), enkele burn-outs, nekhernia's, depressie, carpaal tunnel syndroom en de ziekte van Lyme... om er maar een paar te noemen. Termen als HSP, hoogbegaafd, hooggevoelig en hoogbewustzijn zijn mij zeker niet vreemd en maken dat mijn brein anders bekabeld is en ik de wereld anders beleef.

 

Door te onderzoeken wat de achterliggende oorzaak van mijn pijn of last is, door te luisteren naar wat mijn lichaam te vertellen heeft, dit te omarmen en mijn eigen waarheid te geloven, ben ik nu zo goed als klachtenvrij. Iedere keer weer herinner ik mijzelf aan wie ik werkelijk ben. Voorbij aan alle klachten, voorbij de "modder," al het denken, verhalen, illusies, idéfixen en patronen is er bij iedereen een prachtige parel met heel veel potentie aanwezig.​ En ik wil heel graag en met veel liefde voor mijn parel zorgen. Mijn kracht zit juist in mijn intuïtie, gevoel en gevoeligheid. Dat was er van jongs af aan en daar ben ik weer bij thuisgekomen.

Gedurende de afgelopen jaren heb ik me kunnen ontdoen van verschillende overtuigingen, maskers, persona. Ik ben met mijn trauma en uitdagingen aan de gang gegaan en leef nu mijn experiment. In mijn toolbox zit naast Yin Yoga nog heel veel om ook jou daarbij te kunnen ondersteunen:

Ademcoaching

Traumacoaching

Verschillende massages

Access Bars

Human Design

... om er maar een paar te noemen. En ze hebben allemaal hetzelfde gemeen. Ze helpen ook mij herinneren aan wie/wat ik in werkelijkheid ben.

En dat is wat mij drijft: om mezelf steeds weer te herinneren aan die parel, aan de liefde, stilte en ontspanning in mij. Ik kies om licht te reizen, licht te zijn, om niet alles in mijn rugzak mee te sjouwen en eronder gebukt te gaan. Ik kies ervoor op te ruimen, bagage te herpakken en te herwaarderen om zo nog meer rust, stilte en ontspanning te ervaren.

Door de bron van stress te ontdekken, komt er ruimte voor De Bron. Dat gun ik jou ook!

Sterker nog, ik geloof dat het mogelijk is. Je bent van harte welkom en neem gerust contact op om te kijken of en wat we voor elkaar kunnen betekenen. Op zachte, liefdevolle en transformerende wijze voorbij aan pijn, trauma, overtuigingen, gedachten. Op weg naar meer liefde voor jezelf.

IMG_20170603_075736.jpg

Boek een Moment voor Jezelf

IMG_20180716_211958.jpg

GRATIS SESSIE

Opleidingen

Ademcoach
Ademcoach

- Holistisch Ademcoach bij Heleen Ytsma, Herleva - InnerAxis Breathe to Heal bij Max Strom

press to zoom
Human Design
Human Design

Na persoonlijke analyse verder gegaan met Living Your Design (Hilversum), Rave ABC en Cartography (Vogelenzang).

press to zoom
Traumacoach
Traumacoach

Traumacoach & Hypnose en Regressie Tijdens het volgen van deze opleidingen, ontdekte ik dat dit is waar ik al jaren mee bezig ben. * Delenwerk / Schematherapie * Hulpbronnen * Innerlijk Kindwerk * Yoga Nidra / Hypnose Bij Trajecten op Maat zetten we in wat voor jou op dit moment nodig is.

press to zoom
EFT
EFT

Emotional Freedom Techniques bij Zonnevlecht, Vlijmen EFT wordt, indien gewenst en van toepassing, ingezet bij Trajecten op Maat. Je ontvangt dan een script dat bij jou past op dat moment.

press to zoom
Access Consiousness & Energiewerk
Access Consiousness & Energiewerk

Trainingen bij Marloes Valkering van Bewust Geluk / Energy in Motion: - Access Bars - Energetic Facelift - Shamballa New Paradigm Basic Master https://www.bewust-geluk.nl/marloes

press to zoom
Reiki
Reiki

Reiki 1&2 bij Sandra van Lenthe, Zevenaar Reiki 3 (master) bij Praktijk Vlinder, Haarlem Therapeutisch werken met Reiki bij Niemand is een Eiland, Eindhoven

press to zoom
Holistic Pulsing
Holistic Pulsing

Cursus bij Anand www.anand.nl Holistic Pulsing zet ik in tijdens andere sessies indien nodig. Je kunt ook los een sessie boeken als je dat wenst.

press to zoom
Lomi Lomi
Lomi Lomi

Lomi Lomi bij Lotte Kaptijn van Praktijk uit Handen, Den Haag https://praktijkuithanden.nl/lomi-lomi-massagecursus-nijmegen-den-haag/

press to zoom
Ayurvedische Massage
Ayurvedische Massage

Cursus bij Anand www.anand.nl

press to zoom

Connectyin in de Media

Yogamagazine
Yogamagazine

Yogamagazine - Mogen bijdragen aan een artikel over meer bewustwording.

press to zoom
Wereld van Yoga
Wereld van Yoga

Interview over ConnectYin op de website van Wereld van Yoga.

press to zoom
Podcast Human Design
Podcast Human Design

5 intuïtieve (Manifesting) Generators aan het woord. Wat gebeurt er dan? Wat houdt het in? Hoe ervaren wij dit alles? Je hoort het in de podcast van Inge Hoogerheiden van B-Ing in Vogelenzang

press to zoom
Podcast Unlock Yourself
Podcast Unlock Yourself

Walinda de Jong interviewde mij voor haar podcast Unlock Yourself. Via de link te beluisteren op Spotify en te bekijken op YouTube.

press to zoom
Radioprogramma De Belevenis
Radioprogramma De Belevenis

Mijn biologieleraar van de middelbare school, werkte bij de Lokale Omroep Ede en had daar zijn eigen programma "De Belevenis." Ik ben zijn eerste gast!

press to zoom
Zicht op Ede
Zicht op Ede

Yoga nader toegelicht op de Lokale Omroep Ede bij het progamma Zicht Op Ede.

press to zoom
De Gelderlander
De Gelderlander

Opleiding tot Yogadocent naar Ede Een tijdje geleden werd ik benaderd door De Gelderlander vanwege de nieuw geopende yogastudio in Ede. Yollega's Simone van Ahimsa Yoga, Karin van Iyengar Yoga en ik werden hierover geïnterviewd. Dank hiervoor!

press to zoom
In de Buurt - Edese Meiden
In de Buurt - Edese Meiden

Ok, ok... mijn naam wordt genoemd :) Samen met lieve Esther, die de meeste van de prachtige foto's op deze website creëerde, heb ik samen de Edese Meiden opgericht. Vandaag de dag staat de teller op ruim 400 meiden!

press to zoom
Ondernemen in Ede - Edese Meiden
Ondernemen in Ede - Edese Meiden

In het online magazine Ondernemen in Ede werd in januari 2019 een artikel gewijd aan de Edese Meiden. Dit netwerk heb ik samen met Esther Meijer opgezet en is nu uitgegroeid tot ruim 400 vrouwelijke ondernemers in de regio Ede. Geregeld worden er bijeenkomsten en lezingen gegeven om elkaar verder te helpen en te laten groeien.

press to zoom
bottom of page