top of page

Yoga Nidra

"De meeste mensen gaan slapen zonder vooraf hun spanningen los te laten.

Dat noemt met Nidra. Nidra betekent slaap, om het even welke slaap.

Yoga Nidra is echter de slaap waarna alle lasten van je afgevallen zijn.

Het gaat hier om een volkomen andere en hogere kwaliteit."

- Swami Satyananda Saraswati

3 uur slaap in 30 minuten...

Yoga Nidra betekent "slaap van de yogi" en is een meditatietechniek die liggend wordt beoefend om in een heel diep ontspannen staat van zijn te komen. Je slaapt niet, je bent helder, wakker en alert bent. Je wordt door een geleide meditatie in een staat van zijn gebracht die je dagelijks twee keer mee maakt: net voor je wakker wordt en net voor je in slaap valt. Het is een staat van zijn tussen slapen en waken in waarin heel veel mogelijk is! Lees hier verder...

Voordelen van Yoga Nidra

~ 30 minuten = 3 uur slaap

~ verbetert concentratie

~ rust & kalmte bewaren

~ verbeteren van slaap

~ ondersteunend bij burnout, stress en overspannenheid

~ stabielere gezondheid

~ versterken van intuïtie

Een van de fases van Yoga Nidra biedt de mogelijkheid om een sankalpa te planten. Je kunt sankalpa vertalen met voornemen, intentie, affirmatie. Waar wil je meer van in je leven? Wat wil je manifesteren? Wat wil je laten groeien? Door helder te hebben wat je wel wil, gaat het Universum vóór je werken. Het voordeel van Yoga NIdra is dat het geen positief denken is, omdat je met Yoga Nidra direct met het onderbewuste communiceert. Daar waar je de verandering en transformatie wilt hebben!

Het meest krachtig is het wanneer je een persoonlijke Yoga Nidra beoefent. Deze is dan op jou afgestemd, met de energie die jij op dat moment nodig hebt. Het is mogelijk hiervoor apart contact met mij op te nemen of het in combinatie te boeken met een Ademsessie of Access Bars

Investering in jezelf: €55 wanneer je deze optie los boekt. Wanneer je deze optie boekt in combinatie met een Ademsessie of Access Bars is de investering in jezelf €35.

Je krijgt hiervoor een...

- persoonlijk EFT script met geluidsopname

- persoonlijke Yoga Nidra met geluidsopname

- persoonlijke affirmatie die je eventueel ook kunt inzetten wanneer je mediteert met een mala. Ook deze maak ik met liefde voor jou met bijvoorbeeld rozenkwarts, amethist of een andere edelsteensoort. Neem gerust contact op om de mogelijkheden te bespreken.

Neem contact op voor meer info
bottom of page