top of page
Meisje met uitgestrekte armen

EFT
Emotional Freedom Techniques

EFT is de afkorting van Emotional Freedom Techniques en wordt ook wel Tapping genoemd.

Door zachtjes met je vingertoppen te kloppen op bepaalde punten in het gezicht wordt spanning losgelaten.

De punten komen overeen met meridianen, energiebanen in het lichaam, en door hardop of in jezelf affirmaties te herhalen, geef je jezelf de mogelijkheid te bevrijden van gedachten, overtuigingen, ideeën die jou belemmeren en blokkeren.

De ontlading kan tijdens en na de sessie plaatsvinden en heeft een diepgaande uitwerking voor je hele systeem.

Zelf heb ik er enorm baat bij, ik gebruik het nog bijna dagelijks om weer te voelen wat van mij is en wat van iets of iemand anders.

EFT wordt samen met Yoga Nidra ingezet om het transformatieproces van Body-Mind-Soul te ondersteunen en wie weet te versnellen. Wat is er nog meer mogelijk? Hoe kan het nog beter dan dit?

Het meest krachtig is het wanneer je een persoonlijke Yoga Nidra en EFT beoefent. Deze is dan op jou afgestemd, met de energie die jij op dat moment nodig hebt. Het is mogelijk hiervoor apart contact met mij op te nemen of het bijvoorbeeld  in combinatie te boeken met een Ademsessie of Access Bars

Investering in jezelf: €75 wanneer je deze optie los boekt. Wanneer je deze optie boekt in combinatie met een Ademsessie of Access Bars is de investering in jezelf €55.

Je krijgt hiervoor een...

- persoonlijk EFT script met geluidsopname

- persoonlijke Yoga Nidra met geluidsopname

- persoonlijke affirmatie die je eventueel ook kunt inzetten wanneer je mediteert met een mala. Ook deze maak ik met liefde voor jou met bijvoorbeeld rozenkwarts, amethist of een andere edelsteensoort. Neem gerust contact op om de mogelijkheden te bespreken of boek een GRATIS Me Time Sessie.

bottom of page