top of page

Lomi Lomi massage

Lomi Lomi is het Hawaïaanse woord voor massage en maakt deel uit van een grotere inheemse Hawaïaanse traditie van genezing en natuurlijke lichaamsverzorging. Deze massagevorm ontspant het lichaam en geeft een bijdrage aan het hervinden van evenwicht in lichaam en geest. Ook voor degene die de massage geeft!

Het doel van Lomi Lomi is het losmaken en weer laten stromen van energie die is gaan vastzitten. Deze blokkades kunnen onrust en ziekten veroorzaken en Lomi Lomi helpt de blokkades te bevrijden. Hierdoor kan er bijgedragen worden aan het herstel van het gevoel van gezondheid, ontspanning en liefde. Het is een massage gericht op heling en transformatie in een veilige bedding.

Door omstandigheden ben ik genoodzaakt tot het volgende bericht:

Ik masseer alleen vrouwen. Mannen zijn welkom wanneer ze eerder yin yoga les hebben gevolgd of een andere sessie hebben ondergaan of via een bekende bij mij komen.

Ervaringen van anderen

Wat een cadeau om een Lomi Lomi massage van Vera te ontvangen! Haar zorgvuldigheid, aandacht, rustige tempo en warme handen lieten me ontspannen en ervaren dat ik thuis kon komen in mijn lichaam. Mijn gevoel van veiligheid werd vergroot, en ik kon voelen hoe de energie vrijer door mijn lichaam kon stromen. Heel voedend en bekrachtigend, een aanrader!

Praktische Informatie

Investering in jezelf

€100 per sessie
(duur 120 minuten)
Kruiden voetenbad & Thee
Massage - Lomi Lomi/ Ayurvedisch
of
Energetic Facelift + gezichtsmassage
Rust & Thee
 

Dagen: zie kalender
Locatie: Professor Oudpark 85, Ede

Tikkie

Je ontvangt een betaalverzoek via gsm/whatsapp of mail

Bankoverschrijving

NL27TRIO0254852211 tnv VB Develing

 

Bij aanmelden/deelname zijn de huisregels & voorwaarden en privacyverklaring van kracht.
Lees ze hier
bottom of page