top of page
anatomy-2029362_960_720.png

NLP

grip op je emotie

NLP is de afkorting voor Neuro Linguistisch Programmeren.

 

Ons brein heeft gedurende de jaren verschillende paden ontwikkeld. Paden die heel begaanbaar zijn, comfortabel, bekend, vertrouwd, maar dit niet altijd opleveren of uitkomen wat we willen. Het is mogelijk om nieuwe paden aan te leggen en zo meer grip te krijgen op wat er met je gebeurt, meer grip op jouw leven en emoties.

Er bestaan verschillende oefeningen die je alleen en samen kunt uitvoeren. Tijdens de coaching maak ik gebruik van enkele van deze technieken en ik laat je er kennis mee maken zodat je het ook zelf kunt toepassen. In mijn beleving gaat dat namelijk het meest opleveren: dat je het zelf doet. Je hoeft het niet alleen te doen, maar wel zelf.

​​Wil je meer weten over NLP en hoe dit verschil kan maken in jouw leven?

Boek een Gratis Sessie om kennis te maken en te bespreken wat de mogelijkheden zijn.

 

Onlangs bij Vera een ademsessie gedaan. Door de adem oefeningen en de rust die zij uitstraalt, kwam ik al snel in een diepe ontspanning. Een aanrader om jezelf eens cadeau te geven als je meer rust in je leven wilt brengen. En ook heel fijn dat ze dan bij je thuis komt met haar mat. Zo kun je na afloop echt nog even doorgaan met ontspannen. Dank je wel, Vera

Ingrid

Investering in jezelf

€100 per sessie
(duur 120 minuten)
Kruiden voetenbad & Thee
Holistic Pulsing
Ademsessie
Rust & Thee

 

Dagen: dinsdag, woensdag, donderdag, vrijdag
Tijd: ochtend - middag - avond
Locatie: Ede, adres ontvang je per mail

Tikkie

Je ontvangt een betaalverzoek via gsm/whatsapp of mail

Bankoverschrijving

NL77KNAB0255487983 tnv Connectyin

bottom of page