top of page
  • Vera

18 ity's

Bijgewerkt op: 12 apr. 2020


Enige tijd geleden kwam ik een artikel tegen in de Happinez over de 18 ity's. Deze kernwaarden, vaardigheden, deugden helpen je om nog meer bewustzijn te creëren en te herinneren aan wat er voor jou toe doet. Ze zijn als een leidraad of kompas om je onderweg meer richting en koers te kunnen geven.

Nu had ik bij de eerste keer lezen van het artikel het idee dat ik ze eerst zelf moest leren ontdekken en doorleven voor ik ze met jullie kon delen. Dat idee heb ik losgelaten en ik reis met jullie mee. Ik ben slechts iets vooruit omdat ik mijn lessen wel voorbereid om jullie daadwerkelijk echt iets mee te kunnen geven. Verder doen we dit echt samen, want onderweg kom ik ook tot meer begrip, betekenis en bewustzijn over de ity's.

Dat merkte ik gister tijdens het geven van de eerste les dit jaar over sereniteit (serenity). Ik kan het nog zo goed hebben voorbereid, de magie gebeurt echt in het moment zelf. Het was zo'n cadeautje om stilte te ervaren, even helemaal niets te moeten en te hoeven en te voelen dat het helemaal prima is zoals het is. Het was sereen, helder, ontspannen, tevreden. En het is fijn dat ik dat met jullie mag delen!

Ik heb nog een aantal lessen te geven deze week en kijk nu al uit naar volgende week wanneer het gaat over regelmaat (regularity). Zeker als het gaat over het aanwennen van een nieuwe gewoonte een must. Herhalen, herhalen, herhalen... dat is hoe het onderbewuste werkt voor ons en op die manier is er de mogelijkheid het leven te creëren dat je wenst.

Wil je meer weten over de volgende ity's?

Je kunt ze zelf beginnen te onderzoeken en tijdens de les ervaren wat ze bij je teweeg brengen.

Wees welkom wanneer het past!

Ontspannen groet,

Vera


36 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven
bottom of page