top of page
  • Vera

Namas-thee | Zen


Ook dit jaar zal ik mijn best doen om iedere week een thee uit te zoeken die past bij de les van dat moment. De komende periode zullen de lessen ervoor zorgen dat de rug soepeler wordt en dat er meer ruimte komt voor de energiebanen van de winter (nier & blaas). Verder haal ik de komende tijd mijn inspiratie uit de 18-ity's. Er zal iedere week een ity centraal staan.

Deze week is dat "serenity" - sereniteit. De tijd nemen om eens te onderzoeken wat dat bij jou oproept en voor jou betekent. Waar vind je sereniteit? Wanneer voel je je sereen, tevreden, rustig? En hoe kun je nog meer van deze momenten creëren?

Het theetje dat ik hierbij gevonden heb, is een theetje van Pickwick met de naam Zen. Deze thee bevat een aantal ingrediënten die helpend kunnen zijn bij het ervaren van rust en stilte en is gewoon te koop bij de supermarkt.

Heb jij een favoriete thee?

Laat het me weten en wellicht kunnen we die de komende tijd eens samen drinken tijdens de les of een workshop!

Heel mooie dag en graag tot binnenkort!

Ontspannen groet,

Vera


14 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven
bottom of page