top of page
  • Vera

Yoga & Brein | Lezingen & Workshops


De afgelopen jaren heb ik zo enorm veel mogen leren... het is zonde om dat ergens weg te stoppen en het niet te delen met jullie. Kennis, kennismaken, kennis op doen is vaak een eerste stap. Het vervolgens ook gaan beheersen, belichamen en eigen maken, daar is tijd en geduld voor nodig. Het is zeker niet onmogelijk om iets nieuws aan te leren. En dat is precies wat ik met jullie wil delen.

Het is mogelijk. Het is mogelijk om je nog gelukkiger dan nu te voelen. Om gelukkiger dan nu te zijn. Nog meer ontspannen, in alle rust. Je hebt vast wel een moment in jouw collectie herinneringen die jou daaraan helpt herinneren. Haal hem er gerust eens bij en dompel jezelf helemaal onder in het gevoel dat je toen had. Maak de herinnering zo levendig als mogelijk. Wat zie je? Wat hoorde je? En misschien zijn er wel meer herinneringen die jou helpen om je gelukkig en ontspannen te voelen. Alles wat je nodig hebt is er al. Alles om iets nieuws heel gewoon te laten zijn, is er al. Merk je wat het met je doet?

Tijdens de lezingen Yoga & Brein gaan we dieper in op hoe jouw brein werkt, hoe je nieuwe gewoontes aan kunt leren, welke methoden helpen bij het tot rust manen van jouw hersenen en daarmee jouw zenuwstelsel en hele lichaam. Je leert meer over beter slapen, neurotransmitters, burnout, stress, geluk, ontspanning, doelen stellen, focus houden, creativiteit en hoe onder andere yoga, ademhaling en voeding hier invloed op hebben.

Iedere keer een ander onderwerp, want er is zo enorm veel te delen! Om het meer en meer zelf op te pakken en te ervaren, is er het online programma Bevrijd je Brein en zijn er verschillende real live workshops waarin we ook aan de slag gaan. Tijdens de lessen Yin Yoga die ik wekelijks geef, krijg je al heel wat mee, maar tijdens de workshops is er meer tijd om dieper de ontspanning en de materie in te duiken.

Kijk op de agenda wanneer de volgende lezing of workshop gegeven wordt.

Op mijn YouTube kanaal en SoundCloud vind je meer materiaal om mee aan de slag te gaan.

Wil je deze workshop of lezing bij jou in de buurt? Op jouw werk? Bij jouw bedrijf?

Ontspannen groet,

Vera


17 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven
bottom of page