top of page
  • Foto van schrijverVera Develing

Aanraking #2

In een eerdere blog heb ik geschreven over het belang van aanraking en ik ben zo blij dat er voor nu meer ruimte is gekomen in de samenleving om bijvoorbeeld massagepraktijken weer te mogen openen! Naast dat massage een enorme bijdrage levert aan ontspanning, helpt het ook om meer in je lichaam te zijn, je grenzen te voelen, je mogelijkheden te voelen en ontdekken. Het kan inzichten geven en al tot nu toe ook doen bezinken.


Dat is zeker wat Lomi Lomi mij brengt. Niet alleen om te ondergaan, ook als ik het mag delen. Lomi Lomi is een massage uit Hawaii die in eerste instantie werd ingezet om de krijgers weer te laten herstellen, genezen en ontspannen om vervolgens weer te kunnen strijden. De massage is als een dans waardoor zowel de gemasseerde als de masseur in een flow kunnen komen die heel diepgaand ontspant.


Zeker in deze tijden is welke vorm van massage dan ook van harte welkom. Ontspanning zorgt namelijk voor het versterken van het immuunsysteem en draagt bij aan een rustiger hoofd waardoor je ook helderder kunt denken en beter kunt slapen.


Daar help ik graag een handje aan bij. Dus mocht je behoefte hebben aan Lomi Lomi, Access Bars, Ademsessie of een combinatie van Yin Yoga met onder andere Thaise Yogamassage, neem dan gerust contact met me op. Bij boeken tot en met 31 mei krijg je de 2e behandeling voor 50% van de prijs. Je mag verschillende kiezen (korting op de goedkoopste), je mag er ook eentje cadeau geven, dat is allemaal in orde. De afspraken dienen voor 16 juli 2020 ingepland te zijn. Het is dus niet mogelijk om afspraken in te plannen na 16 juli 2020 onder met deze actie. Na 16 juli 2020 vervalt deze mogelijkheid.


Je bent van harte welkom voor meer rust en ontspanning!

Liefdevolle en ontspannen groet, Vera


P.S. Mocht je niet in de buurt van Ede wonen, kijk dan vooral rond in je eigen omgeving met wie je deze uitwisseling aan kunt/wilt gaan. Wat dacht je van een klankschalenmassage bij Linda in Arnhem?

17 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

Comentarios

Obtuvo 0 de 5 estrellas.
Aún no hay calificaciones

Agrega una calificación
bottom of page