top of page
  • Foto van schrijverVera Develing

Purity

De laatste ity... wat zijn de weken toch enorm snel gegaan! Vanaf de week dat "adaptability" aan zet was, geef ik online les en leven we in een heel bijzondere, intense, interessante tijd. Ik ervaar het alsof er inmiddels verschillende kampen zijn, de ene meer levend vanuit angst en paniek, de ander vanuit liefde, vrijheid en mogelijkheden. Ik kies voor het laatste, dat draagt niet alleen bij aan mijn gemoedsrust maar ook zeker aan het kunnen opvangen van ziekte, hobbels, tegenslagen. Het draagt voor mij aan een sterker immuunsysteem en dat ik van harte welkom.


Lesgeven mag van de regering/overheid nog niet, behandelingen geven wel. Ik merk dat hoe meer ik me focus op wat wel kan, hoe zuiverder en puurder mijn kanalen gaan stromen. Het is een wisselwerking, het geeft mij echt enorm veel om anderen in hun kracht te helpen, bij te dragen aan een lichter leven, aan meer geluk, gezondheid, plezier.


Ik merk ook dat ik kies voor meer puurheid in eten, in gedrag, in bezigheden. Het is heel breed door te trekken en maakt me nog meer bewust van wat er gaande is en wat ik belangrijk vind. Het is voor mij zo belangrijk om heel veel rust en ontspanning toe te laten, daar ontvankelijk voor te zijn, het niet alleen te hoeven doen en ook de juiste hulp van anderen te kunnen ontvangen. Dat daar ook steeds minder smet op zit, minder blokkade door allerlei overtuigingen, gedachten, gebeurtenissen die het voor mij onmogelijk maakten te mogen ontvangen.


Door mezelf "schoon" te houden, wordt het leven echt een stuk draaglijker. Ook als het eens tegenzit. Het stroomt meer door. Ik ben er zeker nog niet, ik pretendeer ook niet verlicht te zijn of het allemaal enorm goed te weten. Dit is wat ik voel en dat is mijn enige, zuivere, pure kompas.


Liefdevolle en ontspannen groet, Vera


P.S. De komende weken tot aan de zomervakantie (laatste les in de week van maandag 13 juli) gaan over de chakra's. Ben heel benieuwd wat we tijdens die reis gaan tegenkomen! Van harte welkom om je aan te melden en mee op reis te gaan.

20 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

Comments

Rated 0 out of 5 stars.
No ratings yet

Add a rating
bottom of page