top of page
  • Foto van schrijverVera Develing

Vanaf 31-8 weer offline yin yoga!

Jaaaaaa!!!! Vanaf volgende week maandag is het weer zo ver, dan ben je weer offline van harte welkom om te komen yinnen aan de Stationsweg 60 in Ede :)


Er is ruimte voor maximaal 6 mensen en de lessen duren een uur.

Je bent welkom om 18:30, 19:30 of 20:30 uur.


De komende weken tot de kerstvakantie (laatste les op maandag 14 december) gaan nog meer de diepte in. Nog meer ontspanning met behulp van yin yoga, meditatie en adem. Ook yoga nidra komt voorbij en nog meer moois om nog meer rust toe te laten in je leven.


Wees welkom voor een gratis proefles en geef het gerust door aan anderen die ook meer rust en ontspanning in hun leven kunnen gebruiken.


Komt de maandag je niet uit?

Ik ga lesgeven bij Tula Yoga in Ede op donderdagavond (18:15 - 19:30u) en zaterdagmiddag (13:00 - 14:15u). Aanmelden en de rest gaat via Tula Yoga.


Ook ben je van harte welkom voor...

... de 6 weekse cursus Ontdek jouw Ikigai. In deze weken gaan we op ontdekkingsreis naar wat jou gelukkig maakt, wat jouw reden van zijn is, waar jij iedere ochtend voor je bed uitspringt. We komen 1x per week samen met de medereizigers en 1x per week spreken we individueel af. Wil jij ook meer vanuit je hart leven en op je gelukkigst zijn? Ga mee op reis en ontdek jouw reden(en) van zijn. Stuur me een berichtje om deze reis te boeken.


Praktische info:

Dinsdag en/of woensdag 19:00 - 21:30u

Locatie in Ede

Investering in jezelf: €495 voor de eerste 4 aanmeldingen daarna €595 of €545 per persoon als jullie je samen aanmelden.


... een heerlijk ontspannende massage (Ayurveda, Lomi Lomi of Yin Yoga), Access Bars, Ademreis en Ikigai Coaching. Dat kan ook deze week nog, daar hoef je niet nog langer dan nodig op te wachten :) Net als een heerlijke Retraitedag!


Ik kijk er enorm naar uit jullie (weer) te zien en te mogen ontmoeten!

Liefdevolle en ontspannen groet, Vera47 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

Comments

Rated 0 out of 5 stars.
No ratings yet

Add a rating
bottom of page