top of page
  • Foto van schrijverVera Develing

Wat houdt een sessie bij mij in?

Ja maar wat doe je dan?

Wat gebeurt er dan tijdens zo'n sessie bij jou?


Ik hou van stilte. En ondanks dat ik van stilte hou, ben ik evengoed normaal gesproken redelijk welbespraakt. Alleen als het gaat over mijn sessies, dan schieten woorden tekort. Het gaat namelijk allemaal zo 'vanzelf' en 'op gevoel.' En het mooie is, als ik die overtuiging ombuig, dat woorden voor gevoel tekortschieten, dan zijn ook daar woorden aan te geven, want ook woorden zijn energie. En die taal spreek ik op mijn manier.


Mijn intuïtie staat full blown aan, het is een en al energie dat door mij heen stroomt om door te mogen geven. Het is altijd precies dat wat nodig is, precies dat wat moet gebeuren, mag gebeuren en gezegd mag worden. Soms is het stil, de andere keer komt er wel een boodschap door. Soms door mij, soms via een van mijn vele kaartendecks.


Er ontstaat altijd meer ruimte. Middels inzichten, boodschappen, aanraking. Jouw lichaam, het voertuig van jouw ziel, ondergaat als het ware een APK. Jouw kanaal wordt gedeblokkeerd, oude programma's gereset, zodat energie weer vrij kan stromen. Het is een grote onderhoudsbeurt waardoor er dusdanig veel ruimte komt om andere keuzes te maken dan voorheen. Op een zachte en toch heel krachtige wijze vindt er een transmissie en transformatie plaats. Zodat jij nog meer jij kunt zijn.


Tijdens een sessie worden verschillende methoden ingezet.

Mijn toolbox is goed gevuld en er is vooraf de keuze uit drie opties:


* Body: Massage

* Mind: Access Bars

* Soul: Ademsessie


Omdat lichaam, geest en ziel samen een geheel vormen, staat het een niet los van het ander en is er altijd overlap en kruisbestuiving. Het kan zijn dat er een kaartendeck bij wordt gepakt. Het kan ook goed zijn dat Holistic Pulsing onderdeel uitmaakt van de sessie. Of Crystal Healing. En zo nu en dan willen mijn klankschalen, andere instrumenten of mijn stem van zich laten horen.


Naast deze opties ben je ook van harte welkom voor andere readings en healings zoals:


* Human Design

* Numerologie

* Kaartlegging (orakelkaarten / tarot)

* Malareizen


Wil je hier meer over weten?

Wil je weten wat er bij jou past?


Neem gerust contact op voor een Gratis Sessie (20 minuten telefonisch) of stuur een bericht.


Alles om jou te helpen herinneren aan wat je in werkelijkheid bent: Energie. Liefde. Bewustzijn.


Alle Liefs & Alle Goeds,

Vera

22 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

Comments

Rated 0 out of 5 stars.
No ratings yet

Add a rating
bottom of page