top of page
  • Vera

Yin in Krimpen e.o.


De meesten onder jullie weten wel dat ik een nomadenbestaan leef. Vanaf vandaag tot en met zaterdag 29 april pas ik op een huis met twee katten in Krimpen a/d IJssel. Tot nu toe heeft mijn Tour de Krimpenerwaard het volgende te bieden:

> Dinsdag 25 april: Bezoek aan De Dennenboomsche Hoeve, Schijndel

Het weekend van 22 t/m 24 september organiseren Ilonka // Het Loosterveld, Bram // Bardo Flutes en ik een Klankweekend. Deze dag nemen we een kijkje op het landgoed om te voelen en bekijken welke mogelijkheden er zijn om jullie nog meer 'in tune' te kunnen brengen.

Liza // Azil Centrum voor Levenskunst heeft me uitgenodigd om naar Dordrecht te komen. Je kunt je nog aanmelden, maar reserveer wel tijdig jouw plek om te komen ontspannen.

Wil je een Yin les bij jou thuis of op een andere locatie deze dagen?

Of ben je op zoek naar Yinval in Krimpen, Capelle, Dordrecht, Zwijndrecht, Rotterdam, ...?

Mocht je niet in Krimpen wonen? Binnenkort ben ik in Wezep te vinden en op nog veel meer locaties. Meld je aan voor de Nieuwe-avonturen-brief, houd Facebook in de gaten en neem zo nu en dan een kijkje op de Agenda.

Ik hoop je binnenkort te mogen ontmoeten!

Lieve groet en namas~*té


34 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven
bottom of page