top of page
  • Vera

Yin & Neurotransmitters


Enige tijd geleden heb ik bij Bivag een tweedelige cursus gevolgd over Yin & Neurotransmitters. Het heeft mij veel gebracht en dat deel ik graag met jou!

Wat zijn neurotransmitters?

Neurotransmitters zijn communicatiestofjes in ons lichaam. Als deze niet goed (kunnen) communiceren, raak je uit balans en uit zich dat in verschillende lichamelijke en vaak ook psychische symptomen. Zo wordt nu duidelijk dat bijvoorbeeld fibromyalgie en alzheimer voort kunnen komen uit een tekort aan een van de neurotransmitters.

​Daar is iets aan te doen!

Om meer inzicht te kunnen krijgen in hoe het er voor jou op dit moment voor staat, is er een app ontwikkeld waarmee je jouw neurotransmitterprofiel van dit moment kunt bepalen. Daaruit wordt duidelijk wat je er in je brandstoftank en in je reservetank zit. Vanuit daar is het mogelijk te bekijken hoe je jezelf kunt optimaliseren en het beste uit jezelf kunt halen. Daar hoef je geen dure dingen voor aan te schaffen. Waarschijnlijk heb je, in letterlijke en in figuurlijke zin, het meeste al in huis.

Ben je nieuwsgierig naar jouw profiel?

Vanaf nu stel ik dolgraag iedere maand in 2017 voor 3 van jullie nieuwe-avonturen-brief-lezers een profiel op. GRATIS. Daarin staat een status quo en een advies over hoe je nog meer en het beste uit jezelf kunt halen. Het kost alleen wat tijd en daarna kun je voor een hele tijd voort!

Wat moet je doen?

* Zorg dat je bent aangemeld voor mijn nieuwe-avonturen-brief.

* Stuur mij een bericht voor meer informatie.

* Wie het eerst komt, wie het eerst maalt. Iedere maand opnieuw. Per persoon maak ik eenmalig een gratis profiel op. Lukt het steeds niet en wil je het wel weten? Neem dan contact met mij op.

Ik hoop je op deze manier een stap verder te kunnen helpen in het beste uit jezelf te halen!

Als er vragen zijn, hoor ik het graag. Lieve groet & Namasté ~*


33 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven
bottom of page