top of page
  • Vera

4 tips voor het vinden van Yinlessen


In de periode van 10 juli tot en met 1 augustus verblijf ik in Pijnacker. Omdat ik niet het type ben om stil te blijven zitten, ben ik op zoek gegaan naar het mogelijkheden om Yin te geven. En dat is gelukt: 24x Yin op verschillende locaties!

Hoe dan?

Dat deel ik in deze blog aan de hand van 4 tips.

Tip 1: Wie ken je al in de regio?

Van eerdere keren, had ik al wat contacten. Deze mensen heb ik een whatsapp of mail gestuurd om te vragen of ze nog Yinval nodig hadden. Dat, plus dat ik het geluk heb in een huis van een yogadocente te verbijven en dat zij Yin lessen buiten op het programma heeft staan die ik kon overnemen. Dat zorgde voor 8 lessen in het totaal!

Tip 2: Contact maken

Als je ergens nieuw bent, dan heb je die contacten nog niet. Ook ik heb weer nieuwe contacten gelegd. Ik heb een middag op Ecosia gespendeerd om verschillende yogascholen te vinden in een straal van maximaal 30km en daarna een mail gestuurd. Dit heeft deze keer helaas niet iets opgeleverd, maar wie weet voor een volgende keer.

Tip 3: Facebookgroepen voor inval

Er zijn op Facebook legio groepen waarin invallers worden gevraagd. Een van die groepen heet Invallen en er zijn er ook heel veel speciaal voor yogadocenten in verschillende regio's van het land. Dat leverde 11 lessen op!

Tip 4: Laat van je horen!

Ik heb niet alleen maar groepen op facebook afgestruind, maar heb me ook bekend gemaakt. Via canva.com heb ik een facebookpost-plaatje gemaakt waarin ik mezelf aanbied als Yinval. Naast dat mensen mij op die manier gaan zien en leren kennen, zagen ook mensen uit mijn eigen netwerk deze post. Het resultaat? 3x Kind & Yin bij Pluk in Den Haag en 2x Yin & Klankreis bij Edelstenen webwinkel De Verrijking in Maassluis.

 

Er is nog plaats voor KIND & YIN en voor YIN & KLANKREIS!

 

Zo kwam ik aan 24 lessen voor de paar weken dat ik in Pijnacker verblijf.

Heb jij een andere tip? Of pak jij zoiets anders aan?

Laat het weten door een berichtje achter te laten.

Ik hoop je binnenkort te mogen ontmoeten!

Lieve groet & Namasté - Vera


9 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven
bottom of page