top of page
  • Vera

Algemene Voorwaarden


Al doende leert men... Kort nadat ik me had ingeschreven bij de KvK in Arnhem, heb ik Algemene Voorwaarden opgesteld. Ik weet ook wel dat ze eigenlijk langs een advocaat of jurist moeten om rechtsgeldig te zijn, evengoed vind ik het fijn om enige duidelijkheid te scheppen en afspraken te maken. Gewoon als mensen onderling. Want ik wil jou niet onnodig laten rondzwemmen en dat wil ik zelf ook niet.

Sinds september 2017 ben ik gestart met het geven van lessenseries in Ede. Ook al waren de Algemene Voorwaarden er toen ook al, ik heb de afgelopen tijd veel geleerd en deze lessen heb verwerkt in een herziende versie. Daar waar ik eerst overrompeld werd door sommige vragen, soms zelfs letterlijk kopje onder dreigde te gaan, heb ik mezelf nu zwembandjes gegeven. En ja, ook dat kan wijzigen, maar voor nu dobbert het wel lekker.

Ik heb er eerder niet mee te koop gelopen en dat wil ik nu ook niet doen. Toch wil ik jullie de herziende Algemene Voorwaarden onder de aandacht brengen. Dan weet je waar je aan toe bent als je met mij in zee gaat en kunnen we samen verder op reis.

Voor nu is er nog de lessenserie "Met Yin van Winter naar Lente" en vanaf 20 maart start "Met Yin van Lente naar Zomer." Wanneer je je voor deze serie aanmeldt, ontvang je de Algemene Voorwaarden nog eens per mail. Als er vragen zijn of als je fouten ziet, laat het gerust weten en indien gewenst of nodig, zal ik het aanpassen. Al doende leert men...

Lieve groet en Namasté ~*

Vera


10 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven
bottom of page