top of page
  • Vera

Tour de Belgique


Na de les op woensdagavond in Wageningen, ben ik naar mijn schoonmoeder in België gereden. De reis verliep soepel, ik heb heel rustig aan gedaan en kort na aankomst ben ik de binnenkant van mijn ogen eens gaan bekijken. Een goede, ontspannen start van weer een Tour de Belgique.

Tijdens eerdere edities heb ik Yin Yoga gedeeld bij:

* Kristina's Yogastudio in Zwevegem

* Oats & Heremiet in Kortrijk

* Living Yoga in Heule (Kortrijk)

* Ontdaan in Zwevegem

Deze keer ben ik bij de laatste twee teruggeweest. In Heule heb ik op donderdagochtend én -avond "Yin Yoga & Yoga Nidra" gedeeld. Twee uur lang ontspannen. Zo super om die verandering in de gezichten en energie waar te nemen. Wat een heerlijk begin en einde van de dag!

Op vrijdagavond heb ik samen met Philippe bij Ontdaan "Yin Yoga & Soundjourney" gegeven. Met Bram (Bardo Flutes) geef ik bijna maandelijks Yin & Klankreis: Eerst Yin Yoga en daarna een klankreis. Maar nu ging dat tegelijk! Zoiets kun je niet oefenen. Dat gaat of dat gaat niet. Ik heb me daar geen moment druk over gemaakt en Philippe nog minder. De uitvoering was totaal ontspannen, spontaan en magisch. Zeker voor herhaling vatbaar!

Zaterdag ben ik op mijn gemak teruggereden naar Nederland om me voor te bereiden op de Lentefair op zondag. Nagenietend van het delen van ontspanning... en binnenkort eens kijkend naar wanneer de volgende keer zal zijn!

Wordt vervolgd!

Lieve groet & Namasté,

Vera


5 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven
bottom of page