top of page
  • Vera

Yin XL met harp


Eerder dit jaar ontmoette ik Lies bij SoulFlow Yoga in Hummelo. Tijdens een extra lange Restorative Yoga les door Petra, werden de houdingen begeleid door Lies en haar magische harp.

Het was zo diep ontspannend en ik kon me helemaal overgeven aan het moment. De klanken maakten dat de houdingen werden verdiept, verzacht en er een ervaring van tijdloosheid ontstond.

Eerst Yin en daarna klank, dat is wat ik normaal gesproken aanbied samen met Bram van Bardo Flutes. Iedere keer weer een unieke ervaring en fantastisch om zo op reis te gaan. Maar samen is ook magisch! Dat ontdekte ik ook tijdens Yin & Soundjourney in België, samen met Philippe van Ontdaan. Het gaat prima samen, tegelijk, er ontstond een heel mooi samenspel. Dit wil ik meer en dit wil ik met jullie delen. En wat ben ik blij dat Lies van Arpalisa op vrijdag 25 mei in Ede en op vrijdag 8 juni in Wageningen mee komt om de Yin XL te begeleiden.

Ga je mee op reis? Toe aan een diepe ontspanning en een heerlijke start van je weekend?

Wees welkom en reserveer jouw mat via www.connectyin.com/yinxl of door te mailen naar vera.connectyin@gmail.com

Lieve groet & Namasté, Vera


15 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven
bottom of page