top of page
  • Vera

Mond-tot-mond-reclame


Wat een fantastisch mooie ochtend! En dat allemaal naar aanleiding van een agendabericht in de Edese Post. Enige tijd terug ben ik van facebook gegaan en ben ik een uitdaging aangegaan. Eerlijk is eerlijk, ik ben facebook ook dankbaar, maar ben ervan overtuigd dat er andere manieren zijn om jezelf en wat je doet in de wereld te zetten.

Mijn oog viel op het agendabericht waarin Lidwina Brusche een lezing gaf over mond-tot-mond-reclame tijdens de open coffee in Bennekom. Omdat ik op dinsdagochtend zelf yin yoga geef, heb ik gevraagd of ze voor de Edese Meiden dezelfde lezing wilde geven. Na een uitgebreide kop thee bij Lidwina op de bank, waren we vertrokken.

Edese Meiden is een groep op facebook waarin ondernemende meiden, dames, vrouwen verenigd zijn. Zo nu en dan spreken we af, is er een lezing of een bijeenkomst en leren we van elkaar. Het is een groep waarin vrouwen elkaar ondersteunen en verder willen helpen door hun eigen talent in te zetten. De groep bestaat momenteel uit ongeveer 200 vrouwen en is groeiende. (Artikel Nieuwsvallei)

In de aanloop naar vanmorgen heb ik contact gehouden met Esther (een van de beheerders van de groep en dé fotografe van de foto's op mijn website), de locatie Effe Anders en Lidwina. Maandag heb ik nog even een whiteboard geregeld dat nog goed van pas gaat komen tijdens volgende lezingen!

Vanaf een uurtje of 9:30 druppelden de mensen binnen. Nadat iedereen voorzien was van thee of koffie, zaten we met wel 24 dames aandachtig te luisteren naar de kennis en kunde van Lidwina over mond-tot-mond-reclame. Een heel mooie opkomst, een heel mooie ochtend waarbij ook offline weer veel verbindingen zijn gelegd in een heel ongedwongen sfeer. Er ontstond een moment waarop Lidwina uitlegde hoe in haar aanpak een kanon werkt. Uit onderstaand filmpje blijkt wel hoe belangrijk een perfecte timing voor het afvuren van jouw kogel is...

Er komt zeker een vervolg! Niet alleen met Lidwina, ook met andere vrouwen uit de groep Edese Meiden. Wil je weten wanneer en waar? Houd de facebookgroep Edese Meiden in de gaten. Er worden verschillende lezingen en bijeenkomsten georganiseerd door Edese onderneemsters. Laagdrempelig, zonder verplichting of kosten (tenzij je wat eet of drinkt en als je je auto betaald parkeert).

Heb je (net als ik) geen facebook? Via LinkedIn en mijn nieuwe avonturenbrief houd ik je op de hoogte.

Heel veel dank aan iedereen die er vanmorgen bij was! Het was een heel leerzame ochtend die heel waardevol is in mijn zoektocht om andere kanalen dan facebook in te zetten. Er is meer en wordt vervolgd!

Lieve groet & Namasté,

Vera


45 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven
bottom of page