top of page
  • Vera

Thema | Reis langs de Meridianen


We zijn er! Na zes weken hebben we alle seizoenen en hun meridianen behandeld en zijn we aangekomen bij het eindpunt van deze Reis langs de Meridianen. In deze zesde en laatste week voor de zomerstop begint, komen alle seizoenen nog een keer voorbij. Op die manier breng je alle daaraan gekoppelde meridianen in balans voor je een mooie zomer tegemoet gaat.

Welke meridianen zijn dat?

De afgelopen weken hebben we een reis gemaakt langs de volgende seizoenen en meridianen:

* Winter - nier & blaas

* Lente - lever & galblaas

* Zomer - hart & dunne darm

* Nazomer - milt & maag

* Herfst - long & dikke darm

Er zijn nog matten vrij op dinsdagochtend in Ede en op woensdagavond in Wageningen.

Je bent van harte welkom deze laatste les voor de zomerstop mee op reis te gaan!

Zomerstop en verminderd contact

Na deze Reis langs de Meridianen zal er in Ede en Oosterbeek geen les zijn.

* Ede: Geen les van 13 juli tot en met 27 augustus

* Oosterbeek: Geen les van 27 juni tot en met 20 augustus

* De les in Wageningen komt na woensdag 12 juli te vervallen.

Ook zal er verminderd contact zijn in deze periode. Ik duik namelijk even helemaal onder de radar. Zo ga ik o.a. weer eens een Vipassana 10 daagse volgen. Het wordt de vierde keer en het is ook bijna vier jaar geleden dat ik de laatste keer deze ervaring heb meegemaakt. Ik ben er erg aan toe en ben ook erg benieuwd wat ik er deze keer van ga meenemen.

Start nieuwe les en volgende lessenserie

Vanaf dinsdag 21 augustus begint er een nieuwe les in Oosterbeek: Yin Yoga & Yoga Nidra.

Vanaf dinsdag 28 en donderdag 30 augustus begint de nieuwe serie "Zomer naar Herfst" waarin aandacht gegeven wordt aan de energielijnen van deze seizoenen en je nog meer te weten komt over ontspanningstechnieken en de psoas. Je vindt hier meer informatie.

Cadeautje! Voor iedereen die zich heeft aangemeld voor de nieuwe avonturenbrief stuur ik deze week nog een cadeautje mee om ontspannen de zomer door te komen. Heb je je nog niet aangemeld? Je bent van harte welkom mee op reis te gaan en zo nu en dan ontspanningstips te ontvangen.

Een heel mooie zomer!

Lieve groet & Namasté,

Vera


45 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven
bottom of page