top of page
  • Vera

Yin XL met Klankreis


Iedere laatste vrijdag van je maand ben je van harte welkom voor een extra lange Yin Yoga les. Tijdens deze les worden de houdingen nog meer verdiept en krijg je alle tijd om te onderzoeken en te ondekken waar je nog meer ruimte kunt creëren. Ruimte voor rust, ontspanning, stilte... Ruimte om te zijn.

De Yin XL lessen geef ik meestal samen. Zo is er eerder een Yin XL met Helende Harp geweest en een Yin XL met Reiki (komt terug op vrijdag 2 november!). Deze maand staat er Yin XL met Klankreis door Joke van BeYouChiFull op het programma. Joke is een en al gevoel en intuïtie. Naast coaching en heling geeft zij ook klankreizen. Hiervoor zet zij zichzelf en andere instrumenten in om tijdens de houdingen nog meer de diepte in te kunnen en nog meer bij jezelf te komen. Het belooft een heel mooie avond te worden en we kijken er allebei al enorm naar uit!

Er is nog maar een aantal matten vrij! Dus wil je er ook bij zijn, reserveer dan tijdig jouw mat. Vandaag nog voor €25 en vanaf morgen voor €29 per persoon.

Datum: Vrijdag 31 augustus

Tijd: 19:30 - 22:00u

Locatie: Stationsweg 60, Ede

Wees welkom!

Lieve groet & Namasté,

Vera


12 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven
bottom of page