top of page
  • Vera

Yin in je Leven


Toe aan rust en ontspanning?

Behoefte aan een betere nachtrust?

Wil je jouw monkey mind trainen?

Verlichting bij o.a. burnout, rugklachten, hoofdpijn of fibromyalgie?

Lezing Yin in je Leven - De wereld om ons heen staat de hele dag “aan.” Je krijgt gedurende een dag enorm veel prikkels binnen en soms is het lastig de tijd te nemen om te ontprikkelen. Maar doe je dit niet, dan kan het zijn dat je minder goed slaapt, minder geconcentreerd bent, hoofdpijn of buikklachten krijgt en ga zo maar door.

Om weer wat meer in balans te komen, is het nodig om wat vaker de wereld om je heen bewust “uit” te zetten. Maar hoe doe je dat? Wat houdt je tegen? Waar moet je beginnen?

De lezing “Yin in je leven” gaat hierover en geeft je inzichten, tips en mogelijkheden om meer rust, stilte en ontspanning in je leven toe te laten.

Gegeven door: Vera Develing van Connectyin

Mijn naam is Vera (*1982, Ede), Yin Yoga docente, hsp’er en meer. Na een heel yang bestaan, had ik geen andere keuze meer dan meer yin in mijn leven toe te laten. Mijn lichaam fluisterde niet meer, maar was al tijden heel hard aan het schreeuwen. Ik heb een nieuwe taal geleerd, lichaamstaal, en heb mijn wachtwoord gevonden om te luisteren naar en te zijn met wat zich aandient en wat ik nodig heb. Dat heeft veel rust en ontspanning gegeven en dat gun ik jou ook. Wees welkom!

Data: Woensdag 5 en 12 september

Tijd: 10 - 11 uur

Locatie: Bibliotheek Stadspoort

Kosten: Gratis

Lessenserie Yin in je Leven - Vanaf woensdag 19 september kun je 5x kennismaken met Yin Yoga tegen gereduceerd tarief op de Stadspoort. Er is plaats voor maximaal 8 mensen zodat er tijdens deze lessen voldoende ruimte en tijd is voor jou om te zijn. Ook maak je kennis met een aantal manieren om meer ontspanning in je dagelijks leven toe te passen.

Data: Woensdag 19-26 september en 3-10-17 oktober.

Tijd: 10 - 11 uur

Locatie: Bibliotheek Stadspoort

Kosten: Bij aanwezigheid lezing 25 euro anders 30 euro - inclusief thee

Aanmelden voor de lezing kan online of via vera.connectyin@gmail.com

Aanmelden voor de lessenserie kan online of via vera.connectyin@gmail.com.

Neem ook gerust contact op als er vragen zijn.

Wees welkom!

Lieve groet & Namasté,

Vera


16 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven
bottom of page