top of page
  • Vera

Verdieping: Winter & Rug


Yin Yoga is onder andere gebaseerd op de Traditionele Chinese Geneeskunde (TCG), waar uit wordt gegaan van seizoenen waaraan elementen, zintuigen, organen en meridianen zijn gekoppeld. Ieder seizoen staat een van de meridiaanparen centraal.

De winter is het yin seizoen bij uitstek. Het nodig uit om naar binnen te keren en onze bodem te voeden met rust en ontspanning. Een seizoen om te verstillen en te vertragen om vanuit daar weer verbinding te voelen met wie je in werkelijkheid bent.

Aan de winter zijn de meridianen van nier en blaas gekoppeld. Tijdens deze Verdieping gaan we hier dieper op in en stimuleer je deze lijnen tijdens een les yin yoga. Je leert hoe ze door het bindweefsel stromen als ook kenmerken op psychologisch/mentaal, emotioneel en energetisch niveau.

Ook staat deze Verdieping de rug centraal. Je leert meer over hoe de rug is opgebouwd, waar deze psychologisch voor staat en hoe yin yoga kan helpen en ondersteunen bij verschillende vormen van rugpijn of rugklachten.

Wees welkom!

Datum: Zondag 17 februari 2019

Tijden: 10:00 - 12:30u en 13:30 - 16:00u

Prijs: €29 - Deze Verdieping gaat door met 4 mensen.


71 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven
bottom of page