top of page
  • Vera

Yin XL met Reiki


Toe aan een ontspannen moment voor jezelf? Behoefte aan meer doorstroming en rust in je hoofd en lichaam? Wees welkom voor Yin XL met Reiki!

Yin Yoga is een heel ontspannen vorm van yoga. De houdingen zijn meestal zittend of liggend en worden enige tijd aangehouden. Hierdoor geef je het bindweefsel de kans om te ontspannen waardoor ruimte ontstaat in lichaam en geest. Door het bindweefsel heen lopen meridianen, riviertjes van energie die graag willen doorstromen. Yin Yoga stimuleert het bindweefsel om weer vocht aan te trekken waardoor de riviertjes van energie weer meer kunnen doorstromen.

Reiki is het doorgeven van universele energie die doorwerkt tot in alle lagen van ons lichaam. Hierdoor kan Reiki helpen bij het weer laten doorstromen van ons rivierensysteem waardoor jij je meer ontspannen gaat voelen. Je krijgt tijdens Yin XL met Reiki net even dat extra zetje om goed voor jezelf te zorgen en je eigen zelfherstellend en zelfgenezend vermogen weer in gang te zetten.

Data in 2019

Vrijdag 25 januari - volzet

Zondag 17 maart - 13:30 - 16:00u - te combineren met "Fascianating Fascia"

Vrijdag 1 november - 19:30 - 22:00u

Zondag 15 december - 13:30 - 16:00u - te combineren met workshop in de ochtend

Prijs: €29 per persoon

Wil je de zondagmiddag combineren met een workshop in de ochtend? Dan betaal je voor 2 workshops, soep, thee en lekkers €60 per persoon. Reserveer hier jouw mat.

Wees welkom wanneer het past.

Lieve groet & Namasté, Vera


134 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven
bottom of page