top of page
  • Vera

Geuren


Geuren helpen je herinneren. Het ruiken van een bepaalde geur doet iets met je. Het kan een gevoel van rust, ontspanning of juist van walging brengen. Geuren helpen je waarschuwen wanneer er gevaar is, maar kunnen ook zorgen voor kalmte.

Op vrijdag 29 maart kun je tijdens een extra lange yin yoga les ervaren wat geuren met jou doen. De intentie is om tot nog diepere ontspanning te komen. Dat kan soms via een omweg zijn, doordat er eerst een emotie in beweging komt en na deze bevrijding kom je alsnog in een ontspannen staat van zijn. Cathelijne verzorgt de geuren die afkomstig van Do Terra. Dit zijn heel pure oliën en we hebben de geuren afgestemd op het seizoen en op de houdingen.

Je krijgt de kans om je nog meer te verbinden met de lente, de energieën van lever en galblaas, het seizoen van groei en bloei. Een periode van ontladen en opladen, van opruimen en ruimte creëren om alles te laten zijn en te laten doorstromen zodat er meer rust en ontspanning in jouw leven komt.

Wees welkom!

Datum: Vrijdag 29 maart 2019

Tijd: 19:30 - 22:00u

Locatie: Ahimsa Yoga, Stationsweg 60, Ede

Prijs: €29


20 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven
bottom of page