top of page
  • Vera

Online Zomeryoga


Hoe fijn zou het zijn om tijdens de zomerstop gewoon door te kunnen yinnen?

Om ontspannen de zomer door te komen?

Om uitgerust naar je plaats van bestemming te reizen?

Of gewoon thuis vakantiemomentjes te creëren?

Overal Yinnen! In de periode van 2003 tot en met 2014 ben ik veel onderweg geweest, veel gereisd en veel van de wereld gezien. Dit was nog voor mijn echte yin tijdperk en wat was het fijn geweest om nog meer ontspannen op reis te gaan! Nu zie ik de voordelen en de mogelijkheden om overal te yinnen en die deel ik graag met jou. Ik hoop dat het jou inspireert om waar dan ook en hoe dan ook te yinnen. Maakt niet uit waar je bent, yin kan altijd!

Aantal Tips - Met veel plezier heb ik een aantal meditaties, lessen en een yoga nidra opgenomen. Mijn tip is om de youtube filmpjes om te zetten in een mp3. Dan heb je alleen de geluidsopname en kan je de les ook zonder beeld en zonder internetverbinding beluisteren. Fijn is het dan ook om een koptelefoon te hebben, zodat je je nog wat meer kunt afsluiten van de buitenwereld en ongestoord kunt ontspannen. Per les staan ook de houdingen beschreven. Dan kun je ook de keuze maken om zelf het aantal minuten in te stellen om op die manier een les te verlengen of in te korten. Wat ook kan is houdingen skippen of toevoegen, daar ben je vrij in. De online zomeryoga staat van 1 juli tot en met 31 augustus online en daarna is de zomer weer voorbij en ben je weer van harte welkom voor lessen in Ede en Oosterbeek.

Samen onderweg - Mocht je onderweg iets missen, extra uitleg willen of vragen hebben, stel ze gerust. Het kan zijn dat je niet direct antwoord krijgt omdat ook ik op reis ga om me weer te ontladen van alle gebeurtenissen van de afgelopen tijd en weer op te laden met nieuwe energie en nieuwe inspiratie!

Heel mooie, ontspannen zomer gewenst en graag tot daarna!

Lieve groet & Namasté, Vera


18 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven
bottom of page