top of page
  • Vera

Yin Yoga van september t/m december


Tijdens de zomer kun je gratis online yinnen en vanaf maandag 2 september ben je weer van harte welkom offline op de mat in Ede. In Oosterbeek ben je in augustus alweer welkom, maar ik zal ook daar vanaf september daar de lessen weer oppakken. Zoals nu ook het geval is, zal ik na de zomer vooralsnog lesgeven aan de hand van de seizoenen, maar toch gaat er iets veranderen. Daarover lees je in deze blog meer.

September tot en met december = 16 weken = 15x yin en vakantieles cadeau! Van de zomervakantie tot de kerstvakantie is een periode van 16 weken en ben je welkom voor de lessenseries: "Zomer naar Herfst" (10x) en "Kalmte voor Kerst" (5x). In deze periode valt de herfstvakantie en dan wordt er yin yoga met yoga nidra gegeven.

Voor deze hele periode betaal je inclusief de vakantieweek €165. Dat houdt in dat je voor 15 weken yin €11 per les betaalt en dat je de vakantieles cadeau krijgt. Kun je niet alle weken, dan betaal je wanneer je er tenminste 6 vooruitbetaald €12 per les en krijg je ook de vakantieles cadeau. Een losse les blijft €12,50. Het is mogelijk te betalen via tikkie of overschrijving.

Vakantieles in de herfstvakantie regio midden

Je krijgt de vakantieles cadeau wanneer je 6 of meer lessen vooruitbetaalt. Graag wel even van tevoren aangeven of je er wel of niet bent, dan zorg ik dat er een mat voor je klaarligt. Kun je zelf niet? Dan kun je iemand anders vragen in jouw plaats te komen. Wil iemand die geen les bij mij volgt deze les wel volgen? Dan kost dat €10 per persoon.

Afmelden en inhalen

Bij tijdig afmelden is het mogelijk om in de periode na de zomer de les in te halen tot de kerstvakantie begint. Geef via een whatsapp, sms of mail aan als je iets wilt wijzigen. Je kunt ook iemand in jouw plaats laten komen en het eventuele financiële deel overleggen jullie zelf. Wanneer er iemand in jouw plaats komt, hoor ik dat graag via whatsapp, sms of mail en ontvang ik graag naam en mailadres van deze persoon. Meer hierover lees je in de huidige lesvoorwaarden & privacyverklaring.

Als je vragen hebt over wat bovenstaande voor jou inhoudt, dan hoor ik dat graag. Samen komen we er wel uit!

Voor nu een heel mooie zomer en graag tot daarna!

Ontspannen groet & Namasté,

Vera


51 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven
bottom of page