top of page
  • Vera

Rectificaties


Foutje, kan gebeuren... En misschien dat er een boodschap voor mij is die ik nu nog niet wil horen of zien. Kan. Hoe dan ook, in de hoop dat, ondanks dat ik naar mijn weten wel de goede informatie heb aangeleverd, deze rectificaties hun uitwerking gaan hebben.

Firenze Dancewear: Onlangs verscheen er een magazine vanuit Firenze Dancewear. Daar mocht ik tekst voor aanleveren en dat heb ik ook gedaan. Helaas is mijn website daar verkeerd overgenomen en staat er www.connectyin.nl in plaats van www.connectyin.com.

Yogafestival Arnhem: Tot op heden is er geen klikbare link bij mijn vermelding op de website van het Yogafestival Arnhem. Ik hoop dat dit spoedig alsnog wordt opgepakt.

Wees welkom wanneer het past voor een gratis proefles, workshop of behandeling!

Namasté,

Vera


13 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven
bottom of page