top of page
  • Vera

Tevredenheid


Een paar weken geleden kreeg ik van mijn business coach een opdracht mee. Eentje waar ik me in eerste instantie best ongemakkelijk bij voelde, maar die wel heel veel heeft opgeleverd. Ze vroeg me eens te peilen in hoeverre mensen mij en/of mijn bedrijf zouden aanbevelen. Ik heb dat aangevuld met vragen naar tevredenheid en tips.

Het antwoord op de eerste vraag "Hoe waarschijnlijk is het dat je mijn bedrijf aanbeveelt bij anderen?" zegt deels iets over mij. Ja, Connectyin is mijn bedrijf, maar ik ben het niet. Het is iets dat ik gecreëerd heb en voor nu mijn manier om te delen wat ik te delen heb. Of iemand dat wel of niet aanbeveelt, heeft niet alleen maar met mij te maken, ook en misschien wel nog meer met in hoeverre er de mogelijkheid is om dat te doen. Dat kan de mogelijkheid zijn vanuit jezelf, dat je bijvoorbeeld ervoor kiest niet aan te bevelen omdat je liever geen bekenden tegenkomt. Of omdat je in een omgeving bent waarin aanbevelen niet van toepassing is. Dat er vooralsnog afgerond een 8,9 uitkomt, is boven mijn verwachting en maakt dat er gelukkig ook nog ruimte is om te verbeteren.

Nog belangrijker vond ik het daarom om extra vragen toe te voegen. Hoe kan het nog beter? Wat heb jij nodig? In de wetenschap dat ik het niet iedereen naar de zin kan maken, zijn er vast dingen die kunnen worden verbeterd of anders kunnen. Ook ik heb blinde vlekken en zo kunnen we elkaar helpen de wereld nog mooier te maken. De reacties hierop waren fantastisch en er zit zeker het een en ander tussen waar ik iets mee kan.

Mocht je de vragen willen beantwoorden, dan kan en mag dat nog steeds! Ik heb van de week weer een gesprek, maar verzamel graag door tot en met half oktober 2019. Invullen kan en mag anoniem en als je wilt dat ik ergens op terugkom of omdat je wel wilt laten weten dat het van jou afkomstig is, vul dan ook jouw naam en mailadres in. Dit laatste is dus niet verplicht.

Alvast hartelijk veel dank aan iedereen die al heeft deelgenomen en ook alvast hartelijk veel dank als ik jouw bijdrage nog mag ontvangen.

Namasté, Vera


6 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven
bottom of page