top of page
  • Vera

Namas-thee | Rooibos met kaneel


De yogales voor de herfstvakantie staat in het teken van ons powerhuis, krachtcentrum, zwaartepunt en tweede brein: De Buik. Alle organen die daar aanwezig zijn, krijgen de ruimte door de fasciabal en de yin yoga houdingen. Op die manier ontstaat er meer ruimte om te ademen en om ook de psoas mee te laten deinen met jouw ademhaling.

Waar heb ik deze thee gevonden? in de theevoorraad van mijn ouders. Verdere herkomst onbekend :)

Wat zit er in? Hieronder vind je een fotootje met de ingrediënten.

Waarom heb ik voor deze thee gekozen? De yoga lessen staan in het teken van de psoas en deze week komt de buik aan bod. Je buik kan een gebied zijn waar heel veel spanning zich vastzet. Het leek mij een goed idee om hier, middels deze thee, wat warmte en zachtheid naartoe te brengen.

Omdat er maar 10 zakjes waren, gaan we snel door deze thee heen. Volgende week is het herfstvakantie in Ede en geef ik een speciale yogales: Yin Yoga & Yoga Nidra. Je bent van harte welkom, ook als je geen les bij mij of Simone (Ahimsa Yoga) volgt. Ik ga op zoek naar een passende thee.

Heb je een theetip? Of wil je laten weten wat jouw lievelingsthee is?

Namasté, Vera


6 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven
bottom of page