top of page
  • Vera

Namas-thee | Immuun booster


De komende weken staan de lessen in het teken van de schouders en de nek. Gebieden die ongemerkt heel veel spanning kunnen opslaan. Zeker nu de dagen wat korter worden en het buiten wat kouder is, kun je de neiging hebben om je schouders nog wat meer op te trekken en spanning te creëren. Tijd om wat meer ruimte te maken om te ademen en je immuunsysteem een boost te geven!

Waar heb ik deze thee gevonden? In de mand van de 35% korting producten bij de Albert Heijn.

Wat zit er in? Hieronder zie je een fotootje met daarop de ingrediënten.

Waarom heb ik voor deze thee gekozen? De dagen worden wat korter en zijn al wat kouder. Juist nu is het fijn om je weerstand op peil te houden, want een verkoudheid ligt op de loer. Ik merk het zelf ook dat mijn stem het soms begeeft, ik vaker moet kuchen en ik maar beter zakdoekjes paraat kan houden om mijn neus te kunnen snuiten. Jezelf goed verzorgen en verwarmen is in deze periode een must!

Volgende week een andere thee. Dan ben ik er zelf niet om les te geven, maar zal ik er wel voor zorgen dat er een lekkere thee voor jullie klaarstaat.

Heb je een theetip? Of wil je laten weten wat jouw lievelingsthee is?

Laat het gerust weten! Namasté, Vera


13 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven
bottom of page