top of page
  • Vera

Inzicht | Human Design


Als je jezelf beter leert kennen, geeft dat rust. Het geeft mij veel meer vertrouwen en ontspanning nu dat ik een aantal dingen over mezelf te weten ben gekomen en kennis heb genomen van verschillende manieren om mezelf beter te leren kennen. Als klein meisje vond ik astrologie enorm interessant. Ik had me er een beetje in verdiept en zocht graag ascendanten uit als ook of iemand met mij zou matchen. Het is een paar jaar terug geweest dat ik mezelf een geboortehoroscoop cadeau heb gedaan. Daar heb ik enorm veel van geleerd en maakte ook dat ik meer richting en focus kreeg. Het stond immers toch al in de sterren geschreven ;)

Dat maakt niet dat ik passief achterover leun om alles te laten aanwaaien. Ik leun wel meer achterover dan voorheen om vanuit daar te kunnen voelen welke handelingen ik te maken heb. De stroom van het leven te volgen. Dat is echt niet altijd even makkelijk, al werd het voor mij wel een stuk makkelijker toen Human Design voorbij kwam.

Human Design gaat verder dan astrologie, sterrenbeelden en ascendanten. Het is als het ware de blauwdruk van je leven. Leef je volgens jouw design, dan verloopt het leven soepel of het komt je zogezegd aanwaaien. Ik heb me gaandeweg de jaren ingelezen in mijn eigen design en kwam zo steeds meer te weten over mezelf. De tweedaagse Living Your Design die ik in november volgde, zorgde voor nog meer herkenning en compassie voor mezelf.

Een aantal dingen had ik zelf ontdekt, maar er is nog heel veel meer dan te weten een manifesting generator te zijn. Daar kwam ik achter toen ik de tweedaagse Living Your Design volgde. Het hielp dat ik mijn profiel wat had uitgeplozen, dat ik me ingelezen had over de verschillende centra, poorten en kanalen. Dit weten is ontzettend leerzaam, maar het belichamen blijkt nog veel belangrijker.

Ik kwam erachter dat ik jarenlang mijn design totaal niet heb geleefd. Dit heeft geresulteerd in bepalende situaties, gebeurtenissen en zelfs diagnoses waarvan ik nu weet dat het allemaal niet van mij is geweest. Er is heel veel in mijn systeem gekomen dat ik van mijn omgeving heb opgepikt en waar ik geen raad mee wist. Nu dat ik meer en meer mijn waarheid leef, meer en meer volgens mijn blauwdruk leef, brengt dat heel veel meer rust en ontstaat er veel meer flow.

Het is allemaal nodig geweest, ook dat blijkt uit mijn blauwdruk. Het was nodig om te leren van alle keren dat ik ben gevallen en weer ben opgestaan. Juist ook in lichamelijke zin. Al die diagnoses, het heeft een reden. Ik heb er superveel van geleerd en mezelf er beter door leren kennen. Nu nog steeds.

Wil je meer over jouw Human Design weten? Neem dan hier een kijkje.

En mocht je er niet helemaal uitkomen, laat het me gerust weten, ik help je graag jezelf beter te leren kennen.

Voorbij aan al wat je denkt, illusie, gevoel... op weg naar die stralende parel in jou.

Namasté - het licht in mij groet het licht in jou


42 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven
bottom of page