top of page
  • Vera

Excuses!


Lieve mensen, mijn excuses. Op de een of andere manier worden mijn blogs direct verstuurd, zonder dat ik daar weet van heb, noch wetende hoe het werkt. Mocht je hier niet van gediend zijn en mijn blogs niet op prijs stellen, meld je gerust af en als je wilt kun je je aanmelden voor de nieuwsbrief.

Graag deel ik kennis, ervaringen en meer met jou, maar ik snap het als het wat veel misschien ongepast is of dat je hier helemaal niet op zit te wachten. Zo wel, superfijn en ik wens van harte dat je er iets aan hebt en mee kunt voor jezelf.

De komende tijd zullen de blogs gaan over de verschillende -ity's, de weekend retraites als ook over enkele diagnoses die ik heb mogen ontvangen en waar ik mijn lessen uit leer (bijvoorbeeld fibromyalgie en de ziekte van lyme).

Wees welkom wanneer het past!

Ontspannen groet,

Vera


5 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven
bottom of page