top of page
  • Vera

Namas-thee | Schoonheid


Deze week staan de lessen in het thema van "Absence of Vanity" dat zoveel betekent als het afzien of de afwezigheid van ijdelheid. De houdingen heb ik daar helemaal op aangepast, maar natuurlijk ook de thee. Dit keer niet thee uit een zakje, maar een melange die ik zelf heb ontwikkeld.

Het idee kwam vorige week na de les op maandag, want het leek mij zo mooi om juist schoonheid en mooiheid in een theetje te stoppen. Het geval wil, dat ik nog rozenblaadjes in huis had en in combinatie met kamille en pepermunt maakt dit een heel bijzondere smaakbeleving. Nu maar hopen dat de leerlingen daar net zo over denken :)

Wees van harte welkom wanneer het past!

Mooie dag en graag tot een volgende keer.

Ontspannen en liefdevolle groet, Vera


13 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven
bottom of page