top of page
  • Vera

De ziekte van Lyme


Het is misschien schrikken, maar voor mij waren er genoeg tekens dat dit ontdekt zou worden:

- Fibromyalgie en iedereen die zei dat het eigenlijk de ziekte van lyme is

- CVS / ME

- Pfeiffer

- Candida albicans

- Mijn moeder, die eigenlijk altijd "spot on" zit met dit soort dingen

En sinds begin dit jaar ben ik er enorm aan toe om het wel te willen weten en de onderste steen boven te halen.

Het begon pas echt tijdens een seminarweekend dat ging over het stellen van doelen om zo van 2020 jouw jaar te maken.

Na wat oefeningen kwamen er drie gebieden uit die van mij dit jaar meer aandacht krijgen: gezondheid, vriendschappen en financiën.

Ineens zag ik een verband tussen gezondheid, vriendschap en mijn financiële situatie. De overtuiging "Als ik ziek ben, is er geen geld" zou de boel best wel eens kunnen verstoren!

"Als ik ziek ben, is er geen geld." Ik heb een aantal keer in die situatie gezeten. Dat is echt geen pretje, want je wilt liever de rust hebben om te herstellen dan te regelen dat er geld is. Geld staat voor mij ook voor kracht, energie, liefde, waardering. Als ik ziek ben, is dat er dus allemaal niet. Momenteel zit ik krap bij kas en stel nou dat ik ziek ben... dan zit er dus ook een blokkade op het niet hebben of laten binnenstromen van geld en plezier. En zo kwam het dat ik de gezondheidscheck, die ik al gepland had staan, nu echt wilde laten doen.

"Als ik niet ziek ben, is er wel geld." Dan is er nog meer liefde, waardering, energie en kracht! Hoe mooi zou dat zijn, dat het dan nog meer gaat stromen dan nu? Dan is er ook nog meer ruimte voor speelsheid, vriendschap, plezier en dat dit me juist helpen kan bij herstel! Dat de gezondheidscheck uitwees dat ik wel degelijk iets onder de leden heb, daar werd ik zo enorm rustig van! Een golf van kalmte overviel me. Eindelijk...

De weg naar herstel is ingezet met alternatieve zorg, natuurlijke supplementen en het lichtelijk aanpassen van mijn voeding. De borreliabacterie voedt zicht aan magnesium en heeft een link met de candida albicans. Dat ik me moe voelde, last had van spierkrampen, brain fog en al wat aan een magnesiumtekort en ook aan fibromyalgie gelinkt wordt, was daarmee voor mij verklaard.

Het kan alleen maar beter worden. En dat gun ik iedereen. Want hoe meer blije, liefdevolle, gelukkige mensen er om me heen zijn, hoe blijer, liefdevoller en gelukkiger ik me voel. Voor nu zal ik mijn energie, tijd en aandacht in eerste instantie aan mezelf geven door nog beter voor mezelf te zorgen en echt nog heel veel liever voor mezelf te zijn. En vanuit daar voor en met anderen. Ik moet wel, want ik wil niet over een jaar terugkijken en spijt hebben dat ik dat allemaal niet heb gedaan.

Het gaat vanzelf, het klopt allemaal zo enorm dat het me geen energie kost en wel oplevert. En als ik wel over de schreef ga, word ik instant teruggefloten. De signalen zijn zo enorm duidelijk! Al wat ik hoef te doen, is hiernaar te luisteren en te handelen. Ik doe, wil en kan momenteel niets anders dan goed voor mezelf zorgen. Dit keer wel in alle rust en met veel plezier.

Ik kan alleen maar beter worden.

Liefdevolle en ontspannen groet,

Vera


30 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven
bottom of page