top of page
  • Vera

Zelfzorg en ontspanning


Doe meer van wat jou gelukkig maakt! De ziekte van Lyme trekt lades en registers bij mij open die heel lang dicht hebben gezeten. Het belang van zelfzorg en zelfliefde wordt nu zo overduidelijk! Dat was ver weggestopt en kom nu in alle glorie naar boven. Ik wil ook niets liever dan om mezelf geven, mezelf op één zetten, van het leven houden en dat doorgeven. Dat gaat met vallen en opstaan, al merk ik wel dat ik steeds meer veerkracht heb. Ik word snel teruggefloten als ik niet goed voor mezelf zorg en kan nu niet anders meer dan aan dat fluitsignaal gehoor geven. Niemand heeft er iets aan wanneer ik lelijk tegen mezelf doe, mezelf verwaarloos of de grond in trap. Ik kan mijn energie wel anders gebruiken.

Creëer je eigen geluk. Jezelf omringen met waar je gelukkig van wordt, hoort daar voor mij ook bij. Mezelf omringen met en onderdompelen in wat goed voelt, draagt enorm bij aan herstel. Vanuit deze behoefte aan meer zelfzorg hebben Elina (Yogalina) en ik een aantal heel mooie momenten op de agenda gezet.

* Duo Yin "Al-één" - zondag 9 februari 2020 - nu voor een heel speciale investering in jezelf

* Self Care Friday / Cursus Zelfzorg - vrijdag 14-21-28 februari en 6-13 maart - yin yoga, yoga nidra en meer... Ook per keer te boeken.

Je bent ook van harte welkom voor Yoga & Brein op zondag 16 februari. Tijdens deze gratis lezing en les kom je meer te weten over het verbeteren van je nachtrust. En dat is niet alleen van harte welkom als je herstellende bent. Juist ook als het goed gaat, want het kan alleen maar beter worden! Hoe fijn is het om je niveau van geluk omhoog te brengen en dat je nieuwe standaard te laten zijn...

Nodig jezelf en anderen uit voor meer zelfzorg en ontspanning!

Mochten deze data je niet uitkomen en je hebt wel interesse, dan hoor ik het graag.

Liefdevolle en ontspannen groet,

Vera


18 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven
bottom of page