top of page
  • Foto van schrijverVera Develing

Ademevent van Kukuru

Vrijdag 28 t/m zondag 30 oktober vindt het Ademevent van Kukuru plaats. GRATIS!! Heleen Ytsma (Herleva) bracht me via haar nieuwsbrief op de hoogte en vandaag nog herinnerde een vriend van mij me aan dit evenement.


Een aantal jaar geleden heb ik de Ademcoach opleiding bij Heleen gevolgd en het is nog altijd zo dierbaar, zo dichtbij, zo toegankelijk. Om op een juiste manier te ademen en de verbonden ademhaling hebben me zo enorm veel meer rust en ruimte gegeven. Het helpt me keer op keer herinneren aan hoe belangrijk deze levenskracht is. Zoals je leeft, zo adem je. Zoals je ademt, zo leef je.


Het is mede dankzij dezelfde vriend dat ik binnenkort weer eens een Ademcirkel ga organiseren. Dit keer ook met Psoas Release er bij. Vanuit Yin Yoga, traumacoaching en verschillende andere opleidingen, cursussen, workshops en vooral eigen ervaring heb ik gemerkt hoe belangrijk onze adem, psoas, zenuwstelsel en brein zijn. Hoe belangrijk en eigenlijk kinderlijk eenvoudig het is om meer balans en harmonie in je leven te creëren middels de adem.


Dus let's go! Ik ga eens in mijn agenda kijken wanneer het dit jaar nog past.

En tot die tijd kun je je aanmelden voor het Ademevent van Kukuru.


Alle Liefs & Alle Goeds,

Vera

19 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

Comments

Rated 0 out of 5 stars.
No ratings yet

Add a rating
bottom of page