top of page
  • Foto van schrijverVera Develing

Connectyin wordt Vera Develing

Eerder dit jaar heb ik Connectyin afgesloten en heb ik me opnieuw ingeschreven bij de KvK onder mijn eigen naam. Tijd nu ook om de laatste aanpassingen te maken. Vandaar dat de website www.connectyin.com binnenkort overgaat in www.veradeveling.com


Dezelfde diensten. Andere naam. Mijn eigen naam.

Dus van harte welkom voor Body-Mind-Soul sessies en Trajecten op Maat.


Voor Lichtwezens vanaf 4 jaar is er al zo enorm veel mogelijk.

Allemaal om te herinneren aan wie jij in werkelijkheid bent.


Binnenkort ga ik ook weer studies volgen om het aanbod nog meer te kunnen verdiepen en uitbreiden. Wat dacht je van Rebozo... eigenlijk een massage met doeken en afsluitritueel voor zwangeren. Maar ik heb het ook een keer ondergaan en het is zo mooi om te helpen af te sluiten, te cocoonen en vanuit die cocon een nieuwe start te mogen maken.


Meer volgt... eerst dit, dan dat. Stapje voor stapje.

Alle Liefs & Alle Goeds,

Vera

53 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

Comments

Rated 0 out of 5 stars.
No ratings yet

Add a rating
bottom of page