top of page
  • Foto van schrijverVera Develing

Corona

Corona... Lang verhaal kort, ik wil er ook mijn steentje aan bijdragen opdat het zich niet verspreid en deel jullie dat graag mede in deze blog.


Ik volg de richtlijnen van de RIVM. Deze vind je hier en je vindt hier de meest actuele informatie.


Verder nog het volgende:

* De lessen gaan wat mij betreft gewoon door, tenzij het RIVM aangeeft dat we allemaal in quarantaine gaan of ik klachten krijg, dan natuurlijk niet. Je wordt hier als cursist van op de hoogte gebracht per mail en via de website.

* Het staat je vrij je af te melden voor een les. Doe dit op tijd. Mocht je voor langere tijd uit de running zijn, laat dit dan tijdig weten, dan kunnen we bespreken wat de mogelijkheden zijn. Bij het afmelden voor een les gelden de lesvoorwaarden.

* Het is aan jou, jouw verantwoordelijkheid en keuze om goed voor jezelf te zorgen en de beslissing te nemen of je wel of niet deelneemt aan mijn lessen. Wel raad ik je aan thuis te blijven wanneer er zich symptomen voordoen.

* Graag een (hand)doek meebrengen om over de mat te leggen, liefst eentje die de hele mat bedekt. Je kunt ook de keuze maken een eigen yogamat mee te nemen.

* Ik ben er niet vies van om een hand te geven of te knuffelen, maar probeer dit tot een minimum te beperken. Ook houd ik rekening met wie ik contact heb en was tegenwoordig zo vaak mijn handen dat handcrème niet aan te slepen is. Over (te) vaak handen wassen, is ook wat te zeggen, dat laat ik voor nu achterwege.

* De deurklinken maak ik voor en na de lessen schoon.

* Indien ik er niet aan denk, voel je vrij om tussen de lessen door de ramen open te zetten daar waar dat kan en van toepassing is. Zo kan de ruimte nog wat meer ventileren.

* In de wc zijn papieren handdoekjes.


Hopelijk draagt dit alles bij aan een ontspannen en rustgevende tijd op de mat!


Yoga kan juist helpen om immuunsysteem een boost te geven. Net als koud douchen en heel veel lachen. Zowel yoga als meditatie zorgen voor meer rust en kunnen helpen bij het (leren) omgaan met tegenslagen, ziekte, irritatie en andere ongemakken. Zorg, nu nog meer dan ooit, goed voor jezelf. Respecteer jezelf en de medemens. Slaap voldoende (ook daar levert yoga een bijdrage aan), eet gezond (yoga helpt gezonde keuzes te maken) en zoek vaker de rust op (yoga... ja, je weet het wel!). Dat kan trouwens ook in de vorm zijn van een boek lezen en even niet naar de tv of op nu.nl kijken. Of een boswandeling maken om frisse lucht tot je te nemen.


Heb jij nog meer tips om om te gaan met het coronavirus?

Of hoe jij nog meer ontspanning en rust kunt toelaten in deze tijden?


Ik hoor het graag!

Liefdevolle en ontspannen groet,

Vera

53 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

Comentários

Avaliado com 0 de 5 estrelas.
Ainda sem avaliações

Adicione uma avaliação
bottom of page