top of page
  • Foto van schrijverVera Develing

De wereld in letters, woorden, getallen, cijfers...

Ik heb altijd een fascinatie gehad voor deze energieën. Woorden kunnen namelijk wel degelijk raken en zeer doen. En dat geldt ook voor getallen. Het mooie is wel, dat er ook heel veel moois mee te doen is. Dat ze je op weg kunnen helpen. Kunnen geruststellen. Dat ze de ene aha beleving na de andere kunnen geven.


Sacred Geometry met o.a. de levensbloem, merkaba, torus etc.. Numerologie. Fibonacci. Priemgetallen. Frequenties. Oude beschavingen als Egypte, Lemurië, Atlantis. En als je de combi wilt met getallen en woorden: het periodieke stelsel en gematrie.

Zo bevat ons DNA bijvoorbeeld ook een code, heeft een 'geheime' boodschap voor ons. En door dat te ontcijferen, dat te decoderen, komen we steeds een beetje dichter bij wat we in werkelijkheid zijn. Gregg Braden vertelt hier meer over op youtube.
De laatste tijd komt en valt er steeds meer samen. Het een haakt aan het andere aan.

Het een klikt in het ander. Heel wat radartjes komen in beweging en dat zet enorm veel in gang.

Er is vast een heleboel dat ik niet weet. Innerlijk weten en voelen meer dan dat. Voor mij... 'it makes sense!' en laat het mij zien en voelen dat we licht zijn, hoe levensenergie/liefde door ons heenstroomt en waar deze mogelijk kan stagneren, blokkeren, uitdagingen geeft.

Voor iedereen die dit ook interessant vindt: Hierbij een filmpje van Ellen! En er staat op het moment nog meer op de tijdlijn van Ellen De Hollander over letters, woorden, getallen, cijfers, dna, gematrie, geometrie etc.. en dingen die daaraan aanhaken. Even scrollen, misschien kun je het vinden en anders let me know. Ook haar youtube bevat heel goede uitleg over wat zo geheim en ingewikkeld lijkt.


Zoals bij alles: Blijf zelf voelen. Neem het alleen aan als het past. Jij bepaalt. Jij beslist. Wat kies jij?
16 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

Comments

Rated 0 out of 5 stars.
No ratings yet

Add a rating
bottom of page