top of page
  • Foto van schrijverVera Develing

Fine Tune Experience Review

Na een aantal enorm liefdevolle, geslaagde, hartverwarmende, helende edities zetten we de trend voort! Dank aan iedereen die er al een keer of vaker bij is geweest. Dank aan iedereen die een review heeft gedeeld. Ik wilde jullie deze niet onthouden:


"Hi Jeroen en Vera, Super bedankt voor de heerlijke avond! Ik heb genoten van jullie samen spel. Het was voor mij de tweede keer en vond deze keer nog intenser. Voor mij was het heel fijn dat er een korte intro was en dat ik mijn intentie voor mezelf kon houden. Hierdoor bleef ik beter bij mezelf en kwam ik in een diepere ontspanning. De klankschalen waren weer top! En jouw stem, Vera, is super fijn om naar te luisteren, jouw woorden komen samen met de klanken goed binnen, raakten de juiste snaar;-). Ik vond de stilte na de hangmat ook heerlijk, kon ik nog lekker even na resoneren. Dus, lieve mensen, wat mij betreft, ga zo door! Hoop er in januari of februari nog een keer bij te kunnen zijn, maar laat ik nog weten."

❥ Wees van harte welkom! Er zijn voor komende vrijdag (13 januari) nog een aantal hangmatten vrij, dus genoeg plaats voor jou! Voor vrijdag 24 februari nog 2... voor jou en...??

❥ Stuur gerust een bericht als je: * er deze vrijdag 13 januari of vrijdag 24 februari bij wilt zijn om vanuit een hangmat een heel helende, liefdevolle, transformerende avond wilt beleven * op de hoogte gehouden wilt worden van volgende data * een locatie weet waar we dit kunnen organiseren - we zijn mobiel, dus laat maar weten!

❥ STAY TUNED! Jeroen & Vera

12 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

Comments

Rated 0 out of 5 stars.
No ratings yet

Add a rating
bottom of page