top of page
  • Foto van schrijverVera Develing

Malareis: You've got to LOVE Phoenixes

Het begon volgens mij in 2021 dat ik mala's ben gaan creëren.

Mijn liefde voor kralen en edelstenen was er al. Net als verhalen delen.

Dit alles tezamen is Malareizen gaan heten.


In afstemming met jou wordt een mala gecreëerd.

En ik kan er nog heel veel meer over vertellen, maar misschien dat een voorbeeld veel meer zegt dan woorden. Hieronder vind je een voorbeeld van een Malareis. De andere verhalen vind je op mijn blog Zweeftegeltje.


Malareis: You've got to LOVE PhoenixesWOOOOOOOW... Wat gebeurt hier!!!!???? Dit is niet wat je ziet. Dit is voorbij aan het zien. Dit is werkelijk voelen wat er is. Van binnen. Bij een ander.

Zo'n Kracht. Wat een Powervrouw.

Dat kwam zo niet overeen met wat ze liet zien. Dat is zo enorm wél wat ik aan potentie voelde, maar waar zulke dikke gordijnen voorhingen, dat ik me begon af te vragen of ik me vergiste. En hoe het kon dat die gordijnen nog niet verbrand waren door het vuur dat ze in zich draagt.


Maar nee. Niet vergist. Gelukkig niet. Blij voor haar. Echt zo enorm blij voor haar! Dit is wat ik iedereen zo van harte gun.


Al tijdens het creëren van haar mala zag ik foto's op facebook voorbijkomen die aan alles voorbij gingen. BAM!!!! Ze spatte van het scherm af!!!!


Zo fijn om dat te voelen. In alles te voelen!

En met Liefde deel ik hierbij de tektst die doorkwam tijdens het reizen.


Doorbreken gedachten met zwaarden en vuur Transformeren, transmuteren Openen, openingen aanbrengen Aardende energie nodig, niet meer piekeren, zelfvertrouwen, zelfbekrachtigen Niet meer zweven, maar hier zijn, in je lichaam, niet in gedachten, geen illusie, je bent er en jij bent nodig, jij bent goed genoeg, liefdevol mooi wezen Laat je gedachten gaan, dat is niet echt, maak je geen zorgen, laat ze varen, snij je los, maak je los, bevrijd je uit die kooi van gedachten en vlieg Rijs op uit het vuur als een phoenix Niet meer verstoppen Niet meer alsof Laat je maar zien, spuw vuur, unleash the dragon


Vrouw, wat ben je mooi!!!! Dank voor jouw vertrouwen, voor dit waardevolle cadeau aan jezelf, voor jouw kracht, voor jouw ware zijn!
Alle Liefs & Alle Goeds,

Vera
14 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

Comments

Rated 0 out of 5 stars.
No ratings yet

Add a rating
bottom of page