top of page
  • Foto van schrijverVera Develing

Namas-thee | Happiness

Deze week een thema naar mijn hart: Veracity - geloofwaardigheid, betrouwbaarheid, waarheidsgetrouw, echtheid. En voor mij hangt dat nauw samen met geluk of met gelukkig zijn. Hoe trouwer ik ben aan mezelf en aan anderen, hoe echter, oprechter, authentieker, hoe meer waarheid boven tafel komt... hoe blijer ik ben!


Voor mij is blij zijn, geluk ervaren, een heel groot goed. En daar hoeft geen limiet aan te zijn. Geen plafond of grens aan gelukkig zijn. Een flinke buffer maakt dat ook ongelukkige, negatieve, stressvolle momenten beter te dragen zijn.


Toen ik het theetje Happiness van Pickwick rook, had ik er totaal geen vertrouwen in en geloofde ik niet dat het goed zou komen. Ik voelde me eerlijk gezegd best een beetje ongemakkelijk dat ik jullie dit zou gaan schenken... maar blijkbaar werd ik voor de gek gehouden. Meestal staan geur en smaak voor mij op een lijn, maar in dit geval was dat niet zo en lust ik dit theetje! Daar werd ik dan toch wel weer heel blij van :)


Mocht er een thee zijn die jij heel lekker vindt, dan hoor ik het graag!

Ik laat me graag inspireren en wie weet komt deze prima van pas bij een andere -ity of ander thema.


Liefdevolle en ontspannen groet,

Vera

7 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

コメント

5つ星のうち0と評価されています。
まだ評価がありません

評価を追加
bottom of page