top of page
  • Foto van schrijverVera Develing

Nieuw! Chakramassage & Stoelmassage

Ondanks dat ConnectYin niet meer bestaat, besta ik nog steeds wel!

En ik hou ervan om mezelf te blijven ontwikkelen en te blijven groeien.


Vanaf nu ben je naast Ayurvedische Massage en Lomi Lomi Massage nu ook van harte welkom voor Chakramassage en Stoelmassage.


CHAKRAMASSAGE


Chakramassage - Nu voor een introductieprijs t/m 31 maart 2022

Omdat deze variant nog heel nieuw is en ik graag nog meer ervaring op wil doen, nodig je uit om voor €50 deze massage te komen ervaren. We beginnen met een voetenbadje, we bespreken wat op dit moment thema's zijn en ik voel in welke chakra nu de meeste aandacht nodig heeft. Die chakra krijgt een massage, ondersteund met eventueel geur en edelstenen. Naderhand kunnen we bespreken met een kop thee wat vervolgstappen kunnen zijn. Al met al zullen we naar verwachting 1,5 tot 2 uur onderweg zijn.


Wil je van dit aanbod gebruik maken? Boek deze massage tot en met 31 maart 2022 om uiterlijk in april een afspraak te maken om deze massage te ervaren voor slechts €50. Daarna gaat de prijs omhoog. Dit wordt later bekend gemaakt.


STOELMASSAGE


Stoelmassage - Op locatie & ook fijn voor even tussendoor...

Even een kort moment voor jezelf. Na een voetenbadje (niet op festivals / locatie) kom je op de stoelmassagestoel zitten. Hoofd, nek, schouders, rug en armen krijgen de aandacht en je stapt ontspannen en opgeladen weer van de stoel af om na te genieten met een kopje thee (indien daar de mogelijkheid toe is). Wees welkom om deze ervaring te ontvangen!


Wanneer we bij mij afspreken, zijn we al gauw een uur onderweg.

Ter introductie betaal je tot nadere berichtgeving €30.Op locatie duurt de massage ongeveer 20 minuten. In overleg is heel veel mogelijk. Ook de prijs.

Wil je op jouw werk, feest, festival een stoelmassage? Laat het me weten!


Alle Liefs & Alle Goeds en heel graag tot binnenkort!
37 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

Comments

Rated 0 out of 5 stars.
No ratings yet

Add a rating
bottom of page