top of page
  • Vera

Rituelen


Waar eerder mijn haren van overeind gingen staan, vind ik nu rust: Rituelen. Van die beelden van heksenkringen en al wat vanuit de religieuze hoek komt. Nu kijk ik er anders naar en heb ik er ook automatisch een ander gevoel bij. Want er gaat ook een regelmaat van uit en dat geeft mij rust.

Rituelen kunnen je ook helpen bij het aanleggen van nieuwe paden in je brein. Je kunt jezelf op die manier op een heel leuke en liefdevolle manier herprogrammeren en rituelen inzetten voor velerlei zaken. Zo heb ik een ochtendritueel en een avondritueel die mijn helpen mijn dag goed te beginnen en ook weer rustig af te sluiten. Er zijn velerlei toepassingen te bedenken, al is het maar meteen opruimen nadat je een cake hebt gebakken, bijvoorbeeld en dat ook met je volle aandacht te doen. Of dat je in een bepaalde volgorde de badkamer schoonmaakt. Of niet eens een volgorde maar dat je dit doet op een vaste dag in de week.

De komende weken neem ik jullie mee in mijn ochtendritueel en in mijn avondritueel. Dit omdat het mij enorm veel heeft gebracht en ik jou dat ook zo gun. Je hoeft er helemaal niets mee en je kunt zelf ontdekken of het iets voor je is, er een totaal andere en eigen draai aan geven, want ik ben ik en jij bent jij. Laten we dat ook vooral zo houden :)

Je kunt op YouTube al wel een serie video's vinden over mijn ochtendritueel. Mijn avondritueel deel ik ook vast nog een keer door middel van video's, maar om je op weg te helpen sowieso ook per blog. Laten we beginnen met de ochtend. Een frisse en fruitige start van de dag. Je leest er in de volgende blog over rituelen meer over.

Liefdevolle en ontspannen groet,

Vera


5 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

コメント

5つ星のうち0と評価されています。
まだ評価がありません

評価を追加
bottom of page