top of page
  • Foto van schrijverVera Develing

Tijden veranderen

Lieve mensen,


Het is herfst en er gaat ook een "wind of change" door mijn leven. Niet alleen door mijn haren (die er nu helemaal af zijn), ook door mijn bedrijf.


De periode waarin we nu zitten, heeft me meer naar binnen gebracht en doen beseffen wat ik fijn vind en waar ik plezier uit haal. En ook dat ik hier ben om mensen daaraan te helpen herinneren. Het is zo belangrijk naar je hart te luisteren, naar je lichaam, naar wie je bent... er is voor mij geen weg meer omheen en al helemaal geen weg meer terug. Het gevoel om meer 1 op 1 en in kleine groepen te begeleiden, groeide.


Lang verhaal kort... de les op maandagavond gaat veranderen. Dat houdt in dat de lestijden aangepast worden naar 18:30 - 19:45u en 20:00 - 21:15u en ook dat de docent verandert. Mijn vriend, Richard, neemt in oktober de les over. Is er daarna voldoende animo, dan zal hij lesgeven tot de kerstvakantie (laatste les op maandag 14 december 2020).


Het is geen makkelijke beslissing en tegelijkertijd voel ik een rust over me heen komen.

De lessen die ik nu elders geef, blijven doorgaan. Ondertussen ontwikkel ik een traject, een reis van een aantal weken of maanden, om jouw ikigai te ontdekken. Waar word jij gelukkig van? Waar gaat jouw hart van zingen? Waar spring jij iedere ochtend je bed voor uit? Wat is jouw reden van zijn? Dat en meer ontdek je tijdens het nieuwe avontuur dat we samen gaan beleven.


Ga je mee op reis? Ga je mee op avontuur?

Laat de wind een frisse zijn. Laat de wind je meevoeren.


Liefdevolle en ontspannen groet,

Vera


83 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

Comments

Rated 0 out of 5 stars.
No ratings yet

Add a rating
bottom of page