top of page
  • Foto van schrijverVera Develing

Update omtrent Yogalessen & Corona

Bijgewerkt op: 24 mrt. 2020

Lieve mensen,


In tegenstelling tot eerdere berichten en gezien de nieuwe informatie, geef ik vanaf maandag 6 april weer yin yogalessen op locatie. Update 24 maart: Maandag 6 april wordt maandag 1 juni. Tot die tijd zal er dus geen les zijn aan de Stationsweg, noch aan de Padberglaan. Dit om eventuele verspreiding te voorkomen, te helpen indammen, uit solidariteit en compassie. Morgen ga ik wel naar de studio aan de Stationsweg om schoon te maken en om de hoezen van bolsters etc. weer eens extra te wassen. Ook neem ik de boel aan de Padberglaan weer eens extra onder handen. (Update 24 maart: Inmiddels gebeurd!) De eerstvolgende yin yogales op locatie in Ede zou dan weer op maandag 1 juni zijn.


Indien je les bij mij volgt, ontvang je de komende weken op maandag een link om de yin yogales van die week te kunnen volgen waar en wanneer je maar wilt. Ik heb hem opgenomen waardoor je hem zo vaak kunt beoefenen als je wilt. Vanwege het alternatief komt inhalen te vervallen, ook als je je op tijd had afgemeld voor de les van morgen of in de periode tot maandag 1 juni. Een proefles volgen kan, zonder tegenbericht, weer vanaf maandag 1 juni

Wanneer er nieuwe maatregelen worden getroffen, laat ik jullie per weten wat het gevolg wordt voor de yin yogalessen. ​Hopende jullie allemaal vanaf maandag 1 juni in blakende gezondheid terug te zien en jullie met deze mail voldoende te hebben geïnformeerd.


Ik wens jullie alle liefs en graag tot in nog/weer betere tijden.

Ontspannen en liefdevolle groet,

Vera

30 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

Comments

Rated 0 out of 5 stars.
No ratings yet

Add a rating
bottom of page